Oh ,rambut ku … Qhaliff tetap cool .. kan ?

 

Siap laaa rambut Qhaliff ni .. hehe ..

DSC_0665

image

Aku wat wat tekun je tu .. padahal mengelabah gak . huhu.. maklumlah , anak sendiri .. Camana laa aku nak sunat kan dia nanti eh.. huhuh …

image

Yeargh… hasilnya ? Bertudung ala ala Yuna dah Qhaliff aku nih .. hehehe .. Yuna mana ? Iskh .. Yuna anak pak mat tempe tuu .. Aiyoo.. Bukan artiss tuu .. mana sama laa .. huhu ..

Ok ok ..  Ni awal awal pagi ni , aku mintak tolong korang .. Cam biasa laa.. Sepanjang 20 hari ni , korang meluat skit tengok link ni .. tapi aku paksa korang gak la klik eh ..

Tolong klik sini eh ..   http://bit.ly/JqgR9L dan jugak VOTE .. pastu baru aku punya .. Sini lak  ,  http://bit.ly/JiGSp6 .. klik VOTE !! Cepattt !!! Kasi kengkawan TOP 3 !!

Terima kasih yer ..

14 ulasan:

  1. vote.. vote.. vote. hihi.. :)
    fuh, comel pulak gambar qhaliff yg last tuu. hihi.

    BalasPadam
  2. No pun cuko rambut anak sendiri je tp guna sikat yg ada blade tuh masa bb..bukan pe..No risau sbb mesin tu kan ada getaran kan..kesian plak takot gegar kepala die huhu...(biase la naluri ibu ni sensitip sket) tp skarang pakai mesin dah sbb dorang sume dh besar..bapak dorg pun No sendiri yg 'bojjeng' kan hihi

    BalasPadam
  3. comey anak sedara aku ni..

    BalasPadam
  4. alololo..takpe qhaliff,lepas ni rambut yg sihat akan tumbuh:)

    ok ben dah vote :) doakan kamu menang :)

    BalasPadam
  5. comelnya qhaliff..moga membesar dgn baik dan sihat :)

    BalasPadam
  6. Aparaaa... menyunatkan anak bukan kerja bapak laaa... melainkan bapaknya kerja sebagai Tok Mudim. Hehe...

    Ok dah vote. Dengan hati yang ikhlas. I akan cuba untuk datang membuang undi tiap-tiap hari. Tanggung jawab kepada negara tu... ;->

    Hehe...

    Tapi kan... naper Ben kasi link blog orang lain? Ben nak kita vote untuk dia jugak ker?


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Parking lama sangat

    [U] Apabila si kecil membuatkan teh untuk si ayah

    [U] Dinding di hadapan untuk orang buta

    BalasPadam
  7. abg awe botakkan rambut anak dia..3kali tido bangun menyusu..hee

    BalasPadam
  8. Bagus Qalif nie dengar cakap dady ye...

    aku akan vote ben..

    http://fakruza.blogspot.com

    BalasPadam
  9. anak2 aku sorg pun aku tak buang rambut dlm perut just buat kenduri potong jambul je ....alasan tatau nape ..dah MIL aku tak suruh so takd ak la cukur

    BalasPadam
  10. uishhh, biar betul, pakai mesin..bukan bahaya ker bro...

    >>#Cispa Expected Us !!

    BalasPadam
  11. wah seorang bapa sedang mencukur rambut anak nya hehe...gaya mmg serius tue abg ben...mcm dah pro jer

    BalasPadam
  12. hihi dh vote.comelnya qhaliffffffffff :DD

    BalasPadam
  13. Hahaha. Khaliff dah Botak! Hahaha. Kesian dia :( Untunglah budak lelaki tu, abg ben promote dia punya. Hmm. Anyway, done vote both! Wish me luck to. Kena bekerja keras ni sebab UPSR Candidates this year. Hahaha.

    BalasPadam
  14. waa...qhaliff cukur rambut laa.abang ben,qhaliff ni sebaya dengan anak sedare saya tau cuma anak sedare saya lahir 6.4.2012.lambat 4 hari je.nak tengok gambar dia dijemput ke blog saya...hehe :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.