Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 24 April 2012

Oh ,rambut ku … Qhaliff tetap cool .. kan ?

 

Siap laaa rambut Qhaliff ni .. hehe ..

DSC_0665

image

Aku wat wat tekun je tu .. padahal mengelabah gak . huhu.. maklumlah , anak sendiri .. Camana laa aku nak sunat kan dia nanti eh.. huhuh …

image

Yeargh… hasilnya ? Bertudung ala ala Yuna dah Qhaliff aku nih .. hehehe .. Yuna mana ? Iskh .. Yuna anak pak mat tempe tuu .. Aiyoo.. Bukan artiss tuu .. mana sama laa .. huhu ..

Ok ok ..  Ni awal awal pagi ni , aku mintak tolong korang .. Cam biasa laa.. Sepanjang 20 hari ni , korang meluat skit tengok link ni .. tapi aku paksa korang gak la klik eh ..

Tolong klik sini eh ..   http://bit.ly/JqgR9L dan jugak VOTE .. pastu baru aku punya .. Sini lak  ,  http://bit.ly/JiGSp6 .. klik VOTE !! Cepattt !!! Kasi kengkawan TOP 3 !!

Terima kasih yer ..

14 komen :

Alyaa berkata... [Reply to comment]

vote.. vote.. vote. hihi.. :)
fuh, comel pulak gambar qhaliff yg last tuu. hihi.

No Lan berkata... [Reply to comment]

No pun cuko rambut anak sendiri je tp guna sikat yg ada blade tuh masa bb..bukan pe..No risau sbb mesin tu kan ada getaran kan..kesian plak takot gegar kepala die huhu...(biase la naluri ibu ni sensitip sket) tp skarang pakai mesin dah sbb dorang sume dh besar..bapak dorg pun No sendiri yg 'bojjeng' kan hihi

JIJI YU berkata... [Reply to comment]

comey anak sedara aku ni..

Arina Shamsul berkata... [Reply to comment]

alololo..takpe qhaliff,lepas ni rambut yg sihat akan tumbuh:)

ok ben dah vote :) doakan kamu menang :)

yana-feehily berkata... [Reply to comment]

comelnya qhaliff..moga membesar dgn baik dan sihat :)

logorithm berkata... [Reply to comment]

Aparaaa... menyunatkan anak bukan kerja bapak laaa... melainkan bapaknya kerja sebagai Tok Mudim. Hehe...

Ok dah vote. Dengan hati yang ikhlas. I akan cuba untuk datang membuang undi tiap-tiap hari. Tanggung jawab kepada negara tu... ;->

Hehe...

Tapi kan... naper Ben kasi link blog orang lain? Ben nak kita vote untuk dia jugak ker?


Terbaru dari Logokoko:

[U] Parking lama sangat

[U] Apabila si kecil membuatkan teh untuk si ayah

[U] Dinding di hadapan untuk orang buta

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply to comment]

abg awe botakkan rambut anak dia..3kali tido bangun menyusu..hee

Fakiroh berkata... [Reply to comment]

Bagus Qalif nie dengar cakap dady ye...

aku akan vote ben..

http://fakruza.blogspot.com

eima berkata... [Reply to comment]

anak2 aku sorg pun aku tak buang rambut dlm perut just buat kenduri potong jambul je ....alasan tatau nape ..dah MIL aku tak suruh so takd ak la cukur

faiz fakhirin berkata... [Reply to comment]

uishhh, biar betul, pakai mesin..bukan bahaya ker bro...

>>#Cispa Expected Us !!

misz_eyza berkata... [Reply to comment]

wah seorang bapa sedang mencukur rambut anak nya hehe...gaya mmg serius tue abg ben...mcm dah pro jer

♥nurul♥ berkata... [Reply to comment]

hihi dh vote.comelnya qhaliffffffffff :DD

Faqihah Husni berkata... [Reply to comment]

Hahaha. Khaliff dah Botak! Hahaha. Kesian dia :( Untunglah budak lelaki tu, abg ben promote dia punya. Hmm. Anyway, done vote both! Wish me luck to. Kena bekerja keras ni sebab UPSR Candidates this year. Hahaha.

Dba Dealova berkata... [Reply to comment]

waa...qhaliff cukur rambut laa.abang ben,qhaliff ni sebaya dengan anak sedare saya tau cuma anak sedare saya lahir 6.4.2012.lambat 4 hari je.nak tengok gambar dia dijemput ke blog saya...hehe :)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI