Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 24 April 2012

Sayang Qhaliff tak ??

 

Hahaha .. dasat tul !! Guna nama Qhaliff eh Daddy .. Alaa .. boleh la yer ..

image

Aku skang no 4 .. baru je start semalam kempen .. hehe .. Memula malas gak nak berkempen tapi bila tengok hasil semalam cam memberansangkan , maka … aku perlukan lagi sokongan korang semua sehingga 13hb nanti . Boleh ?

Kalau sudi , klik je link ni http://bit.ly/JiGSp6 ..  dan klik VOTE !! Yup .. korang je la yang menentukan segalanya.. Terima kasih atas undian korang tu yer ..

11 komen :

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply to comment]

chaiyok ben!

Alyaa berkata... [Reply to comment]

waah.. bersemangat balik eh. haha. dah vote dah. :)

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

dah vote utk hari ni. ade jugak tlg berkempen utk abg ben dan kwn blogger lain dkt blog. gudluck!

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

dah klik tapi tak pasti dikira vote ke tak..hehe

CikMai berkata... [Reply to comment]

Good luck abg ben...undi lg :)

Sis AI berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah bro.. Akn sokong bro 100%! Lgpun rezeki Qhaliff la klu menang, insyaAllah..

hidayah berkata... [Reply to comment]

demi qhaliff
:)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... [Reply to comment]

ha22 kutooo ada join tuk yg no 3 tu.. tp nk vote ben sekali...

kutooobamboo

AyueJean berkata... [Reply to comment]

rmi dh tlg kempenkn utk abg ben jugak...
=D

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

jgn risooo.. sbb Qhaliff mmg akn vote.. haha..

..cik faTiha Tea'ah... berkata... [Reply to comment]

demi baby qaliff..hehe

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI