Sayang Qhaliff tak ??

 

Hahaha .. dasat tul !! Guna nama Qhaliff eh Daddy .. Alaa .. boleh la yer ..

image

Aku skang no 4 .. baru je start semalam kempen .. hehe .. Memula malas gak nak berkempen tapi bila tengok hasil semalam cam memberansangkan , maka … aku perlukan lagi sokongan korang semua sehingga 13hb nanti . Boleh ?

Kalau sudi , klik je link ni http://bit.ly/JiGSp6 ..  dan klik VOTE !! Yup .. korang je la yang menentukan segalanya.. Terima kasih atas undian korang tu yer ..

11 ulasan:

  1. waah.. bersemangat balik eh. haha. dah vote dah. :)

    BalasPadam
  2. dah vote utk hari ni. ade jugak tlg berkempen utk abg ben dan kwn blogger lain dkt blog. gudluck!

    BalasPadam
  3. dah klik tapi tak pasti dikira vote ke tak..hehe

    BalasPadam
  4. Good luck abg ben...undi lg :)

    BalasPadam
  5. InsyaAllah bro.. Akn sokong bro 100%! Lgpun rezeki Qhaliff la klu menang, insyaAllah..

    BalasPadam
  6. ha22 kutooo ada join tuk yg no 3 tu.. tp nk vote ben sekali...

    kutooobamboo

    BalasPadam
  7. rmi dh tlg kempenkn utk abg ben jugak...
    =D

    BalasPadam
  8. jgn risooo.. sbb Qhaliff mmg akn vote.. haha..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.