Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 26 April 2012

Sedap ! Jimat dan juga menguntungkan anda !

 

Korang suka makan cheese wedges kfc kan? Kadang2 pergi kfc cheese sikit sgt rasa tak cukup terpaksa beli extra kan? Skang tak perlu lagi,korang boleh bancuh sendiri kt rumah. Cara bancuh nya mudah je. Bancuh Dengan air panas.siap untuk di makan ? rasa pun tip top .n yang penting HALAL rasa sebijik sama mcm kfc.benda apa ni ? cheese powder form dian cheese . harga murah rm14 sahaja untuk 200gm ..

a

Bagi yang nak berniaga kecil2an, diancheeze tengah cari pengedar seluruh negara . Modal rendah sangat dan berbaloi bagi yang baru berjinak2 nak berniaga ..

Untuk maklumat lanjut ,  LIKE facebook dian cheese atau sms 0175090871( nana)

541063_212128812235376_189230317858559_365961_1832428389_n

LINK FACEBOOK https://www.facebook.com/diancheeze

22 komen :

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

yeahh..mmg suka cheezy wedges..sedap hingga menjilat jari..hehe

nafaz lynn berkata... [Reply to comment]

sedapnye... da la peminat cheezy medges.. nak beli la..

sii anne berkata... [Reply to comment]

wahhh . sedapnya . . terus rasa lapar ne . . hehe :D

sii anne berkata... [Reply to comment]

wahh . sedapnya . . terus terasa lapar ne . . :D

nanieybarnieylurviey berkata... [Reply to comment]

meleleh air liur tgk gmbr nih.. lama da x mkn cheezy wedges.. :)

Tentang Kita berkata... [Reply to comment]

sabtu baru2 nie baru jer mkn kat umah mak mertua...goreng wedges sendiri mkn ngan sos n mayonis..^__^

Emma berkata... [Reply to comment]

waaaaahhh... macam sedaaaaaaaaaaaaaapp sangat! :)

keli menari berkata... [Reply to comment]

grrr..favourite !!

nur hafizah aKa eija berkata... [Reply to comment]

nyummmm3

sueMUNCET berkata... [Reply to comment]

sedapnyaaa... *telan air liur*

Nurul Akmal berkata... [Reply to comment]

Sedaap tu.. ;)

Rozuan Ismail berkata... [Reply to comment]

tgk gmbr mmg terliur sgt.sedap kot cheesy wedges

^^eKaTiKaH^^ berkata... [Reply to comment]

peh, sedapnya.. T_T

! ❀ ainie sempoy ❀ ! berkata... [Reply to comment]

mak aii..terkejut tengok keju die..!sedap nye!

nGiau berkata... [Reply to comment]

ni kegemaran sepanjang masa ni haha

Prince of Noob berkata... [Reply to comment]

sedapnya mcm cheezy wedges kfc... jom tgk beza lelaki perempuan kat sini

Mr. Z dan Mis N berkata... [Reply to comment]

tak perlu ag ke kfc..buat sendiri jew..hehee
http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/hiburan-gambar-tarian-menghairahkan.html

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Btul3! Sy beli kat psar mlm skrg rsa lbih kurang je.. Tak rugi pun..

blognovunus berkata... [Reply to comment]

makan dengan nasik pun sodap ni..

SHIKIN ALI berkata... [Reply to comment]

jum daftar ------------->http://gushcloud.com/?ReferrerID=60377
jana pendapatan..cash out serendah rm20 shja..sorang masuk rm1 dapat..jom2...masih baru lg...sekadar berkongsi...sori bg yg tidak suka..:)..dye mcm says.my,n churp=churp...jum kwn2 abg ben sma..masih baru lagi..:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

wahhhh nak kena beli ni.. anak2 akk suka mkn ni..

Miszz Miza berkata... [Reply to comment]

me ! me! cheese wedges fan !

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI