Sedap ! Jimat dan juga menguntungkan anda !

 

Korang suka makan cheese wedges kfc kan? Kadang2 pergi kfc cheese sikit sgt rasa tak cukup terpaksa beli extra kan? Skang tak perlu lagi,korang boleh bancuh sendiri kt rumah. Cara bancuh nya mudah je. Bancuh Dengan air panas.siap untuk di makan ? rasa pun tip top .n yang penting HALAL rasa sebijik sama mcm kfc.benda apa ni ? cheese powder form dian cheese . harga murah rm14 sahaja untuk 200gm ..

a

Bagi yang nak berniaga kecil2an, diancheeze tengah cari pengedar seluruh negara . Modal rendah sangat dan berbaloi bagi yang baru berjinak2 nak berniaga ..

Untuk maklumat lanjut ,  LIKE facebook dian cheese atau sms 0175090871( nana)

541063_212128812235376_189230317858559_365961_1832428389_n

LINK FACEBOOK https://www.facebook.com/diancheeze

22 ulasan:

  1. yeahh..mmg suka cheezy wedges..sedap hingga menjilat jari..hehe

    BalasPadam
  2. sedapnye... da la peminat cheezy medges.. nak beli la..

    BalasPadam
  3. wahhh . sedapnya . . terus rasa lapar ne . . hehe :D

    BalasPadam
  4. wahh . sedapnya . . terus terasa lapar ne . . :D

    BalasPadam
  5. meleleh air liur tgk gmbr nih.. lama da x mkn cheezy wedges.. :)

    BalasPadam
  6. sabtu baru2 nie baru jer mkn kat umah mak mertua...goreng wedges sendiri mkn ngan sos n mayonis..^__^

    BalasPadam
  7. waaaaahhh... macam sedaaaaaaaaaaaaaapp sangat! :)

    BalasPadam
  8. sedapnyaaa... *telan air liur*

    BalasPadam
  9. tgk gmbr mmg terliur sgt.sedap kot cheesy wedges

    BalasPadam
  10. mak aii..terkejut tengok keju die..!sedap nye!

    BalasPadam
  11. ni kegemaran sepanjang masa ni haha

    BalasPadam
  12. sedapnya mcm cheezy wedges kfc... jom tgk beza lelaki perempuan kat sini

    BalasPadam
  13. tak perlu ag ke kfc..buat sendiri jew..hehee
    http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/hiburan-gambar-tarian-menghairahkan.html

    BalasPadam
  14. Btul3! Sy beli kat psar mlm skrg rsa lbih kurang je.. Tak rugi pun..

    BalasPadam
  15. makan dengan nasik pun sodap ni..

    BalasPadam
  16. jum daftar ------------->http://gushcloud.com/?ReferrerID=60377
    jana pendapatan..cash out serendah rm20 shja..sorang masuk rm1 dapat..jom2...masih baru lg...sekadar berkongsi...sori bg yg tidak suka..:)..dye mcm says.my,n churp=churp...jum kwn2 abg ben sma..masih baru lagi..:)

    BalasPadam
  17. wahhhh nak kena beli ni.. anak2 akk suka mkn ni..

    BalasPadam
  18. me ! me! cheese wedges fan !

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI