Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 30 April 2012

Sudi tak korang tolong ?

 

Hurm .. Digi WWWOW dah masuk minggu ke dua dan akan tamat pada 13 hb nanti .. Sebenarnya tak la kemaruk sangat nak menang memandangkan tahun lepas pon aku dah dapat Top 3 tapi bila kengkawan yang senantiasa menyokong blog aku , meminta aku teruskan kempen jadi , aku mintak tolong korang ..

Kalah atau menang , bukan persoalan .. Yang penting adalah sokongan rakan rakan yang senantiasa berada di belakang blog aku untuk memastikan aku memberikan yang terbaik sedaya upaya aku ..

Ok , ada tiga menda je aku mintak korang buat untuk aku dalam entri ini .. Ikhlas dan kerana sokongan aku sebagai seorang kawan dalam dunia maya ..

Pertama , VOTE aku dalam DIGI WWWOW – BLOGGER OF THE YEAR , kiranya korang rasa aku layak .. Klik SINI dan klik VOTE .. Kalau sudi , buat entri kempen dan tinggalkan url entri korang kat ruangan komen ini .. Terima kasih ..

Kedua , yang ni untuk contest Toshiba yang aku join .. Klik SINI dan baca .. Kalu terasa nak komen dan beri pendapat , silakan .. Amat dialu-alukan ..

Ketiga , ni VOTE untuk sorang blogger yang aku respek corak blogging dia .. Sangat merendah diri walaupun dah boleh dikategorikan berjaya dalam dunia blogging ni .. Klik SINI . Kemudian akan keluar satu laman web Tourism .. Klik butang VOTE pada http://emilayusof.com .. Untuk kategori Tourism Lifestyle Blog yer ..

Segala jasa baik korang atas undian ni , aku amat berterima kasih .. Buat mereka yang dah mengundi , sila tinggalkan url blog korang . Yang buat entri kempen DIGI untuk benashaari.com pon tinggalkan url entri korang kat sini ..

 

Terima kasih ! Anda tetap terbaik walaupun tidak melakukan apa apa ..

14 komen :

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ berkata... [Reply to comment]

done!

semoga berjaya ^^

belog best, mesti menang punyeee ^^v

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Upahh dulu!, baru sudi...hahaha..

AyueJean berkata... [Reply to comment]

dh buat entri aritu.... =D

Gudluck Abg Ben

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/vote-for-ben-ashaari-too.html

Nurul Alyaa berkata... [Reply to comment]

sudahh.:)

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

dah vote. gud luck!

err sy ade buat entri tp utk beberapa kwn bloggers jugak. temasuk la abg ben ;)

http://eerashera.blogspot.com/2012/04/digi-wwwow-internet-for-all-awards-2012.html

Zamani berkata... [Reply to comment]

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/terima-kasih-mr-ben.html

Kebetulan hari ni mmg nak tulis entri special utk mr. Ben.. Jadi sy rangkumkan sekali dengan promosi mengundi utk anda.. :)

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

saya pun nak upah jugak lah macam atok gebus... hahaha~ :p

Ieyza Afieyna berkata... [Reply to comment]

done vote untuk semua. yang entry tu nnti ieyza buat ek...

Puteri_ika berkata... [Reply to comment]

jadi promoter jap..huhu...
http://pz2504.blogspot.com/2012/04/jadi-promoter-japnak-tolong-jugak.html

Mr.She berkata... [Reply to comment]

aiyai kapten!

hewhew. ok semua arahan dh dilaksanakan :D

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata... [Reply to comment]

YM dah V-O-T-E Ben awal2 lagi ari tu...Gud Luck yer... :D

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Ok la bro.. Sadis je bunyi ni.. Takpe, jgn risau, rmai readers2 bro akn sokong bro. Usaha dah ada ni, doa byk2 ya..^^

salykin sobry berkata... [Reply to comment]

dah vote..gud luck

Sa Fa Az berkata... [Reply to comment]

done!!!
hari2 vote tuk en ben...
gud luck
moga ada rezki qhaliff

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI