Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 24 April 2012

Tips nak amik perhatian isteri!

 

image

Haaa .. jangan basuh pinggan ! hahaha.. tapi jangan la sampai terkeluar dari sinki  tu haa .. Tu melampau laaa sungguh kan ? Err , kenapa kena buat gini  ?

Kekadang kan .. bagi aku , menda menda gini mampu tarik perhatian isteri untuk menambahkan lagi kasih sayang .. Kira ni satu psikologi rumah tangga gitu .. Sama cam part membersihkan rumah .. Sama sama membersihkan rumah .. Kan best gitu ?

Tapi wahai suami .. jangan pulak amik kesempatan eh .. Kang , ari ari tak basuh , melampau lak .. huhuh.. Sesekali tu ok la .. Sebab sesekali tu la isteri jadi pelik nape basuh pinggan tu kan ? Tips n trick.. hahaha ..

Ada yang kata , bila kena tegur tu , ada lelaki tak suka .. Ego ! Pergh… ego wat pe kan ? skit skit ok la..tapi banyak banyak tu melampau laaa .. huhuh ..

OK geng.. cam biasa .. sepanjang 20 hari ni korang akan aku paksa undi aku .. eh .. Jangan marah yer ..

Geng ... cepat klik sini http://bit.ly/JiGSp6 klik VOTE .. SHARE skali yer .. Tqqqq ..

11 komen :

aku dan segalanya berkata... [Reply to comment]

hahahhhaa..betui arrr...trick tuuu...kalau di tegoq harus sgt la nk basuh...tp bila kite wat dek leh la dia basuh!!! hurmmmmm

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

hahaha , pandai ek ben guna trick ! :p ..

•♥ Myra ♥• berkata... [Reply to comment]

first time tau ada trick camni ^_^

Spudin berkata... [Reply to comment]

whoa..haha ...baguih tips ni ...haha
tapi, kalau sokmo sangat suami tolong, was-2 pulak isteri ..hahaha..

Syida Muhajir berkata... [Reply to comment]

Memang betul. Disebabkan lelaki ni jarang buat kerja rumah. Jadi kerajinannya mudah terserlah.... cewah2.... dalam hati tu bini duk kata, laki aku nak cari bini lain ke?

Yatt Moore berkata... [Reply to comment]

Salam dan selamat petang abg ben... =) sejak jadi bapa ni, selalu saya tengok abg ben post pasal Qhaliff... =) Anyway...baby yang comel...

saya ni blogger baru dan masih perlukan tunjuk ajar dari blogger senior macam abg, kalau abg tak keberatan, boleh tak tolong promote dan join segmen yang saya buat ni??? (^_^) Itu pun kalau free dan Qhaliff tak meragam.... Hehehhe~~~ =)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html

Terima kasih... =)

Cik tikah berkata... [Reply to comment]

sweetlah abg ben ni. hihihi

Mr. Z dan Mis N berkata... [Reply to comment]

tak hilang macho if basuh pingggan..hehee
http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/hanya-daftar-dan-volkswagen-golf-tsi.html

Arina Shamsul berkata... [Reply to comment]

hahahaha..ooo camtu ke?hais..jadi kalau nak tarik perhatian suami lak camna?harus buat benda yg sama ke?haha..


kalau dah vote sekali oleh ke vote lagi?

genuine1224 berkata... [Reply to comment]

husband xsempat ar nak buat trick2 gini sebab mmg i suruh dia basuh pinggan pun.. hehe.. isteri masak, husband tlg basuh sama yeee

Sis AI berkata... [Reply to comment]

Btul3! Org prempuan sgt suka bila ada suami yg rajin bsuh pinggan dan mangkuk! Mudah2han sy pun bkal dpt suami yg rajin gitu, ekekeke!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI