Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 25 Jun 2013

Catatan IPU terkini 2013 !

 

Masuk sana sini untuk cari jawapannya .. Aku nak gi Shah Alam , tapi camana catatan IPU kat sana ? Maka aku pon masuk la ke laman web Jabatan Alam Sekitar , www.doe.gov.my untuk mendapatkan jawapannya ..

Tepat jam 8 pagi !

image

289 ???? Perghhhh .. Yang kat rumah aku bawah 200 pon dah pedih mata , inikan pulak setinggi tu ? Hurmmm …  Jawapannya temujanji aku pagi ni terpaksalah ditunda ke hari lain .. Kalau ada rezeki , ada la .. Yang penting ialah kesihatan diri terutama anak kecil ..

Kawasan lain seperti Cheras.. Aku plan nak ke sana selepas gi Shah Alam. Memandangkan dah kensel ke Shah Alam , Cheras lak camana ..

Hurmm.. Cheras ,186 .. masih tak elok utk paru paru .. heee .. Maka , Qhaliff dan daddy , duduk diam diam dalam rumah yer …

Putrajaya ? Huhuhuh .. lagi ler .. 195 tuuuu …. Pakailah topeng atau tuala basah yer ..

2 komen :

D Yatie berkata... [Reply to comment]

Bru smpai kl pagi tadi. Mata pedih tekak perit. :'(

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Jerebu membantutkan segalanya

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI