Aku berjaya !

 

Yearghh.. Sejak mengetahui adanya tempat bermain di Taman Cabaran untuk si Qhaliff ni , dan juga menyusun waktu di sebelah siang dan petang bagi dia juga , maka … dia tidak lagi tidur selewat 12 tengah malam !

Photo

Hurmm… Pagi pagi sekarang ni , kena dah bawak dia gi taman atau gi umah orang tua aku … Terpaksa ! Kalau tak dia akan abiskan masa dengan menyelongkar atau tengok tv ! Aku tak nak itu berlaku .. Dia pon nak membesar dah…

Petang , gi taman .. main .. Ikut aku ! Mak dia balik , leh rehat jap.. Walaupun syif dah patut bertukar tapi memandangkan wife dok sarat , maka .. aku masih lagi jaga dia .. Tak pe la.. Malam kang nak tidur baru tukar syif.. hehehe ..

Satu hari nanti , semua ini pasti akan aku rindui.. Sebaiknya , setiap saat .. aku hargainya !

6 ulasan:

  1. bagus ank2 tidur awal n bangun pagi. baik untk perkembangan otak

    BalasPadam
  2. kene bawak dia g main tu..die bagi hint..can visit me too www.vitaminterbaikdunia.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Saat berharga dengan anak-anak jangan dilepaskan abg Ben.

    BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.