Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 7 Februari 2014

Aku ingat …

 

Aku dah penat workout pagi dan petang… Di Alamanda tadi , budak bawah niii .. boleh pulak ajak main kejar kejar dalam tu terutama di Aeon .. Huk aloh.. berpeluh aku dibuatnya..

Dah la laju.. jap je ilangnya ! Nasib baik leh jejak fikiran dia .. Hurmm..

Dukung ? Hurm.. meronta nak turun..  Dia bukan kisah apa dah .. Kalau nak turun , dia turun gak .. Cakap la camana pon .. adehh .. Sabar je laa ..

Photo

Aku ingat aku jer kejar dia .. Dalam dok kejar , dia , ada satu akak ni dok kejar anak dia.. Dua orang lak tu.. Laju je lari ! Hahahha .. Aku ingat nak tahan tapi kang .. ada pulak kena maki .. Hehehe.. Biar je laa..

Perghhh.. makin mencabar neh.. Terutama sejak dia tau dia akan ada adik .. Hurmm..

4 komen :

Aniq Bukhary berkata... [Reply to comment]

Sama kes la macam anak abang saya yg umur 3 tahun tu.. kalau masuk shopping complex memang x nak dukung. Buatlah apa cara sekalipun, dia nak lari jg dalam tu... :)

Leen berkata... [Reply to comment]

haha, mcm anak sedara saya... kalau bwk gi mall x sah kalau x de adegan kejar2

cik ketenangan (amnah) berkata... [Reply to comment]

makin hensem la qhaliff nie:)

Anak Ibu berkata... [Reply to comment]

Bila dah ada ank , aksi kejar mengejar dishopping komplaks adalah perkara biasa.. tak payah susah² berjoging kat taman or gym. sambil nyoping smbil tu kite besenam..
Anak² saya sentiasa buat saya jadi sihat sentiasa.. Ekkekek..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI