Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 5 Februari 2014

Beli barang baby kat OriginaluKshoppe

 

“ Bang .. nak beli Tommee Tippee .. “.

“ Huh .. apa kemenda lak tu ? Yang Tau Tommy Lee Jones atau Tommy Hilfiger jer.. Amenda tu ? “.

“ Botol susu untuk baby laaa … “.

Oooooooooooooooooooooooooooooooo … Baru aku tauuu .. Heheeheh..

Photo: Beli kt https://m.facebook.com/OriginaluKshoppe

Aku ok je laa… Nak dijadikan cerita , ada laaa rezeki untuk adik Qhaliff ni haa… 2 botol untuk bakal si dia .. InshaAllah .. heeee ..

Hurm.. nak try usha menda lain lak pasni .. Hehehe .. Nak try usha apa yang ada ke ? Meh klik OriginaluKshoppe

2 komen :

Vee Tarleah Ricky berkata... [Reply to comment]

Ada baca review.. Okay gak brand ni. Comel je bottle tu. Syg tak ada baby skrg, kalau tak dah kena rembat jugak. Kikiki..

athirah berkata... [Reply to comment]

okay ke? baca review tak semua baby boleh guna botol ni. ada yg reject so kena try n error juga la.. kl ikt naluri ibu mmg nak gila la sbb cute.. hahah

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI