Beli barang baby kat OriginaluKshoppe

 

“ Bang .. nak beli Tommee Tippee .. “.

“ Huh .. apa kemenda lak tu ? Yang Tau Tommy Lee Jones atau Tommy Hilfiger jer.. Amenda tu ? “.

“ Botol susu untuk baby laaa … “.

Oooooooooooooooooooooooooooooooo … Baru aku tauuu .. Heheeheh..

Photo: Beli kt https://m.facebook.com/OriginaluKshoppe

Aku ok je laa… Nak dijadikan cerita , ada laaa rezeki untuk adik Qhaliff ni haa… 2 botol untuk bakal si dia .. InshaAllah .. heeee ..

Hurm.. nak try usha menda lain lak pasni .. Hehehe .. Nak try usha apa yang ada ke ? Meh klik OriginaluKshoppe

2 ulasan:

  1. Ada baca review.. Okay gak brand ni. Comel je bottle tu. Syg tak ada baby skrg, kalau tak dah kena rembat jugak. Kikiki..

    BalasPadam
  2. okay ke? baca review tak semua baby boleh guna botol ni. ada yg reject so kena try n error juga la.. kl ikt naluri ibu mmg nak gila la sbb cute.. hahah

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.