Demam balik dia ..

 

Photo

Dia minum pastu sumbat botol susu tu kat aku ! Huh ..

Sepanjang petang tadi , badan dia panas balik. Kasi mandi berkali kali .. Lap dia .. Naik turun naik turun suhu badan dia .. Bila turun , dia panjat aku.. Bila naik , dia diam jer .. Layan movie entah apa apa kat tab dia tu ..

Akhirnya , aku buat keputusan matikan aircond sepanjang malam ni.. Kasi dia berpeluh sedikit.. Ada perubahan la sikit.. Dia pon mula berpeluh termasuk aku .. huhu .. Kena sabar la skit ..

Cuaca tak menentu ni , ramai anak kecil demam. Tadi kat hospital pon ramai je budak dibasahkan badan mereka.. Sian je aku tengok.. Kalau aku demam ,nurse nak tolong basahkan tak ? Maunyaa aku basah dek air liur kena sembur ngan wife ! Hahahaha .. gurau jer ..

Harap harap dia ok esok. Banyak keje nak kena settle ni.. Hurmm..

6 ulasan:

  1. cuaca panas camni mmg kena byk minum air bro...huhu

    BalasPadam
  2. moga cepat sembuh ye adik chomel.. :)

    jemput singgah http://iluvtour.com

    BalasPadam
  3. lil niece kasi bedak sejuk satu badan...dda mcm tepung gomak rupernyer ha3

    BalasPadam
  4. tu la kan cuaca panas terik.
    kesian dgn anak anak

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.