Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 21 Februari 2014

Kalau aku tinggalkan berdua ?

 

Photo

Hahaahaha .. Ada sekali tu wife marah aku sebab tinggalkan Qhaliff dan gi mandi.. Aku lak ingat Qhaliff ni tak buat sarkes dengan mak dia sebagaimana dia buat dengan aku !

Apa dia buat ? Boleh masa sujud tu dia panjat belakang dan peluk tak nak turun ! Dengan aku boleh la lagi .. Bayangkan mak dia yang tengah sarat mengandung ! Hahahaha.. kan kena jegil dah dengan singa pantai timur !

Hari ni dia buat lagi.. nasib baik aku sempat ‘selamatkan’ wife ! Dah naik abis atas badan mak dia yang sedang sujud tu.. Nasib baik rakaat terakhir.. Huhu.. Sowiii..

Suh panjat kat wall climbing centre tu , tak nak lak dia ! Huuhhh..

7 komen :

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

singa pantai timur tu...haha.

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

qhaliff tgh test tahap kecergasan tuh. he3..

amiey lee berkata... [Reply to comment]

Hahahaha nakall tul qaliff comey plak tu

Anis Zahidi berkata... [Reply to comment]

amboii depan daddy dia baik je pragai kan ..hihi

Hana Jalil berkata... [Reply to comment]

Hahaha. dia panjat sebab best lembut kot.. klau kal wall climbing tu kan keras :D

Najdah Mohammed Hussain berkata... [Reply to comment]

Hihihi...baca citer en. Ben ni teringat balik kat anak2 yang selalu buat camtu tiap kali time solat...siap berebut2 lagi nak panjat dan bergayut kat belakang...time pregnant lagi2 la depa suka panjat...sajer nak uji tahap kesabaran...huhuhu...

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Nakalnyer...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI