Kamera yang patut blogger miliki !

 

Photo: Perghhh...  #sony #alfa5000 tak pasal pasal dah ketagih balik kamera ..

Photo: Mmg sesuai sgt utk blogger mcm aku ni !! Nak simpan duit...  #sonyalfa5000

Aku cakap sama korang haaa .. Kalau korang rasa korang tu blogger , ni masanya sambar satu bijik kamera dari Sony ni haaa .. Kenapa ?

Sebabnnya .. nanti aku cerita .. Tak berbaloi cerita sekarang ! Aku pun tengah dok review pasal kamera ni .. Serius cool giler ! Sampai aku berebut nak guna dengan Qhaliff ! Huhuhuh..

7 ulasan:

  1. memang thinking of getting one for blogging purposes pun abang ben, ok Farah tunggu abang ben review yer...

    BalasPadam
  2. Lawa. Nanti Abg Ben review pasal kamera ni. Nak tau focus length, camera brp mgpixel and so on :)

    BalasPadam
  3. nak beli kamera tapi tak mampu lagi.

    BalasPadam
  4. Beli hanset camera je la...many in one:)

    BalasPadam
  5. insyaallah ada rezeki lebih,teringin nak beli satu :)

    BalasPadam
  6. Memang da lama dah aim kat camera yg 1 ni...kumpul duit lg ni..nk bli hutang can x bebaloi plak kan..hehe

    BalasPadam
  7. Da lama dah aim camera ni...nak bli tgh kumpul duit lg...nk bli hutang x bebaloi plak asenye kann

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI