Keajaiban berlakukah !

 

Alhamdulillah.. Setelah seharian diletakkan di dalam beras yang mana Nokia Lumia 1520 ni berendam dalam air hampir semalaman akibat salah sendiri.. Jangan pandang aku yer ! Tapi tak leh salahkan wife gak… Hahaha ..Tak kisah laa.. Apa pon , rezeki gunakan handphone ni seperti ada je laagi ! Heheheh ..

Memula pasang.. takde apa apa.. Aku dah putus asa. Nak hantar je ke ‘hospital’ esok.. Berapa kerosakkan pon , bayar je laaa .. Huhuhu..

Waahh.. menyalaaa ..berkali kali berkelipan ! Legaaa rasanya.. Bila aku update je entri ni , dah tak nyala !

Ok.. esok gi spital ! Arghhhh…

2 ulasan:

  1. nasib baik masih ada rejeki lagi..

    BalasPadam
  2. hehe bikin suspen je la Ben nih...
    Mcm lama je akak tak singgah sini. Modem unifi tenet akak baru ok... boleh blogwalking lelaju lagi bila free. BW by fon tak puas...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009