Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 5 Februari 2014

Kemaruk ‘Abang Jebat’ ???

 

Waahh.. gara gara minat kat Jebat dalam drama CSI New York , aku telah membotakkan kepala ??

Ngapaan sih ? Takkan sampai gituan dong ? Ngak mau gitu ahhh .. Hahahaha ..

Photo: Jebat nk mengamuk mlm ni..

Benarkah ? Benarkah aku membotakkan kepala kerana drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta itu ??? Ohhhh .. Tidak !! Gambar ni dah berusia 3 tahun .. Hahahaha.. Lama dah niiii … Aku mmg nak botak balik tp wife tak kasi. Dia takut aku kelihatan hot sangat .. Hahahah.. Poyos aihh ..

Drama ni , ok je bagi aku. Tidak la sampai tahap nak makan pop corn depan tv. Paling tidak pun bancuh sirap sambil cicah biskut kering je .. Heee..

12 komen :

Aswan Azmy berkata... [Reply to comment]

laa..ingatkan gambar sekarang..patut la nampak muda je..haha

Hana Jalil berkata... [Reply to comment]

Lorhh gmbr 3 tahun lepas rupanya.. ingat kan gmbr baru.. tapi ade iras sikit lah dengan JEBAT tu :D ahakk

Firdaus Redscarz berkata... [Reply to comment]

Perghh mantap!!

pjie berkata... [Reply to comment]

hahahha da kemaruk bebenorr da beben nihh
tp botak tu macho beben

mOoN berkata... [Reply to comment]

waahahahaha..botak jebat dah jadi pojaan...



http://www.munirahizzan.com

Alia Ali Ahmad berkata... [Reply to comment]

suka BKATC . best gilaaa . rindu dengan abang jebat :"(

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

Botak itu sexy...

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Kalaulah aku botak juga.. Errmm...

N.A.T berkata... [Reply to comment]

baulu cicah sirap ..sedap ...

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

pptlh zila x kasi ben botak. sbb akan lbh hot

Anne Rihann berkata... [Reply to comment]

heyyyy jebat! hiii :D

Peri PiA berkata... [Reply to comment]

asyik citer je fasal BKATC hahaha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI