Kemaruk ‘Abang Jebat’ ???

 

Waahh.. gara gara minat kat Jebat dalam drama CSI New York , aku telah membotakkan kepala ??

Ngapaan sih ? Takkan sampai gituan dong ? Ngak mau gitu ahhh .. Hahahaha ..

Photo: Jebat nk mengamuk mlm ni..

Benarkah ? Benarkah aku membotakkan kepala kerana drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta itu ??? Ohhhh .. Tidak !! Gambar ni dah berusia 3 tahun .. Hahahaha.. Lama dah niiii … Aku mmg nak botak balik tp wife tak kasi. Dia takut aku kelihatan hot sangat .. Hahahah.. Poyos aihh ..

Drama ni , ok je bagi aku. Tidak la sampai tahap nak makan pop corn depan tv. Paling tidak pun bancuh sirap sambil cicah biskut kering je .. Heee..

12 ulasan:

  1. laa..ingatkan gambar sekarang..patut la nampak muda je..haha

    BalasPadam
  2. Lorhh gmbr 3 tahun lepas rupanya.. ingat kan gmbr baru.. tapi ade iras sikit lah dengan JEBAT tu :D ahakk

    BalasPadam
  3. hahahha da kemaruk bebenorr da beben nihh
    tp botak tu macho beben

    BalasPadam
  4. waahahahaha..botak jebat dah jadi pojaan...



    http://www.munirahizzan.com

    BalasPadam
  5. suka BKATC . best gilaaa . rindu dengan abang jebat :"(

    BalasPadam
  6. Kalaulah aku botak juga.. Errmm...

    BalasPadam
  7. baulu cicah sirap ..sedap ...

    BalasPadam
  8. pptlh zila x kasi ben botak. sbb akan lbh hot

    BalasPadam
  9. asyik citer je fasal BKATC hahaha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009