Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 27 Februari 2014

Kena saman parking !!


Huk ... huk .. Patut la aku mimpi kena saman dlm minggu ni .. Hurm.. Akhirnya jadi kenyataan ..  Kawasan Bandar Tasik Permaisuri pesat membangun tapi tempat parking kereta mana ??? Terhad giler !  Kat situ kedai runcit .. Kat situ restoran makan .. Kat situ gak jugak dvd halal ( kot ) .. Confirm la penuh parking ..

Dah tu nak parking mana ?? Cer bagitau aku skitttt.. Aku rasa petang ni saja berpuluh keta kena saman .. Kompaun , RM30 sehingga 8.3 rasanya .. Aku byr je la .. Halalkan ? Maaf laa ..

Kalau disediakan tempat parking ! Confirm laaaa aku parking di tempat yg disediakan.. Ni dah berpusing pusing cari .. takde weh !!  Takkan nak datang bersenam pon kena naik bas awam ?  Agak agak laaa..

Jangan hanya pandai bina bangunan tp tak reti bina tempat parking secukupnya !! Majlis perbandaran pon kena la bijak skit. Dan bukak mata  tuuu.. Korupsi hancurkan negara !!

7 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

paling tak suka pergi tempat yang susah nak parking...

Farisya Anastasyia berkata... [Reply to comment]

sabar ajelah...halalkanlah *walau tak reda.hehehe

Farid Laham berkata... [Reply to comment]

pernah kene mcm ni saman motor dulu paking salah tapak huhu...sje polis ni xde keje

tenku butang berkata... [Reply to comment]

Teman dah dua kali kena saman sebab parking gak.. sedih.. denda mahal lak tu.. nak gi post brg hati asik risau kena saman.. tp nk wat camne.. dah xde tempat parking situ..

tenku butang berkata... [Reply to comment]

Teman dah dua kali kena saman sebab parking gak.. sedih.. denda mahal lak tu.. nak gi post brg hati asik risau kena saman.. tp nk wat camne.. dah xde tempat parking situ..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Macam saje je buat parking sikit nanti boleh cari income dengan menyaman, ye dak...
Jangan marah hanya gurauan :)

Zamani Abe berkata... [Reply to comment]

masalah dlm negara.. bila nak selesai ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI