Macam best je Taman Cabaran , Putrajaya !

 

Kali pertama pergi setelah beratus kali tengok signboard ke Taman Cabaran , Presint 5 yang terletak di Putrajaya ni.. Hurmmm .. Tu pun selepas tengok blogger Huszaini Haron dok up gambar di FB dia .. Akhirnya aku berjaya dipengaruhi..

Setelah berwhatsapp bertanyakan maklumat hari ni , petang tadi .. segalanya menjadi kenyataan dan Qhalifflah antara orang yg gembira di samping aku juga yang confirm akan jimat duit selepas ini ! Heee..

Ok , wall climbing ni aku cukup minat .. Hehehe.. Walaupun baru sekali je cuba ari tu sewaktu cabaran Maxis Treasure Hunt , aku rasa sukan ni mmg best utk mereka yang malas nak berpanas .. hehehe ..

Dibuka jam 10 pagi dan tutup jam 10 malam , tempat ni menjadi tumpuan ibu bapa membawa anak kecil mereka beriadah .. Hehehehe .. Masuk free jeee utk kanak kanak …

Nak ke sini , tak susah pon.. Cari je Presint 5 .. Nun dekat PICC tu haaa… Hala je stering kereta anda ke situ .. Dan pasti akan jumpa.. Pastu akan menjadi tempat kunjungan anda setiap hujung minggu .. hehehe …

5 ulasan:

  1. kalau pergi putrajaya, selalu gak lalu picc. tp tk perasan plk tmpat nih.. nnty kalau pergi nak usha-usha la :D

    BalasPadam
  2. ok jugak ni... asal jgn ada buaian dgn gelongsor sudah... mau tak balik anak... hihi

    BalasPadam
  3. tq atas info ni.tak tahu pula kewujudan tmpt ni

    BalasPadam
  4. ooo di precint 5, dekat jer dengan umah ni. boleh bawa my kids nnt

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.