Tergamam Qhaliff !!

Photo: Aku nak berenti d blogger sbb nak ganti Vin Diesel dlm film FAST N FURIOUS 8..

Aku botakkan kepala .. Bukanlah tahap sampai cukur tu.. Sekadar pendekkan abis jer .. Kiranya masih berambut lagi laaa .. Hehehe.. Rasa ringan skit kepala bila dah gini ..

Balik je dari kedai gunting tu , aku gi cari Qhaliff.. Nak tengok respon dia ! Hahahha.. Seperti jangkaan aku , dia tergamam ! Pandang aku tak terkelip kelip.. Aku senyum.. Dia diam jer..

Bila aku bersuara , baru dia nak datang kat aku.. Hahahah.. Dia keliru ! Nape bapak aku kacak sangat neh ? Hahahaha .. Takde makna aihhh … Gurau aaa ..

Kenal dah dia ngan bapak dia .. Bila botak gini , nampak garang skit walaupun dalam hati ada taman.. Apa nak buat , dah mmg hati lembut.. Eceh.. Heee..

2 ulasan:

  1. xleh kata apa bern,
    ada adik atau tak rasanyer tetap sama,
    ibubapa mana x sayang anak.
    abg long kompom dijaga baik nnti.

    BalasPadam
  2. insha allah setiap ank2 tu akan dilayan dngan seadilnya...kalau emk n ayah kita boleh buat...kita pn boleh buat....
    jom k blog qasehgoldbiz.blogspot.com

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009