Sampai hati Qhaliff !!

 

Huhuh.. sedih hati ini .. Aku jaga dari dia seusia sehari hinggalah hari ni , akhirnya dia lebih pentingkan kawan dari daddy dia ! Huwaaaaaaa !!

Ceritanya gini .. Semalam sepupu dia , Ammar datang umah aku .. Qhaliff ni cukup suka bermain dengan dia walaupun tak sebaya.. Haaaa , aku pernah cerita pasal Ammar nak beli blog aku ni dari aku , satu tika dulu .. baca kat SINI ) .. Dia antara bayi terawal aku cerita di blog ni .. Heheh.. Bukan Qhaliff tauuu.. haa ..

DSC00087.DSC00086

Ok… Bila diorang berdua ni dah ngam.. Qhaliff , tak nak balik naik kereta dengan aku ! Nak ikut Ammar ! Huk alohhhh … Sampai hati diaa..

Tiap kali aku dukung masuk kereta , dia punya meronta menjerit serupa aku dok dera diaaa haaa.. Nasib baik aku bukan kat Sweden ! Kalau tak , duduk dalam aku haa..

Nak tak nak , aku suruh wife gi tidur kat rumah adik dia di Sg. Buloh. Seronok laa Qhaliff haaa ..

Photo

Best part .. dia siap leh lambai kat aku .. Siap salam cium tangan haa.. Lagi best part , naik kereta tak pandang aku dahhh ! Haaa !! Amik kooooo .. Ginilaahhh rasa daddy serta mummy yang lain agakya anaknya seronok jumpa kawan dari jumpa parents mereka .. Huhuh.. Dah rindu sangat baru terhegeh hegeh.. Huhuh.. InshaAllah , Qhaliff jangan gitu ! Daddy sunat 2 kali nanti haaa !

Qhaliff dan ibunya gi tidur kat umah adiknya. Esok petangnya , baru aku gi jemput.. Haaaa, bila aku sampai … menarik nari kesukaan diaa ! Macam 10 tahun berpisah haaa .. Tahu pun rinduuuu ! Haaaa..

Terus tak nak lepas aku.. Ajak balik selalu ! Aku tamoo balik lagi.. Nak makan .. relaks relaks . Yang dia meronta ronta dah nak balik ! Hahahaha ..

Ok .. balik .. Sampai je rumah , dia punya ceriaa macam dah lama tinggalkan rumah ni .. Hahahaha ..

Betul kata orang .. Tiada tempat lebih menarik selain dari rumah sendiri !

8 ulasan:

  1. banyak betul "haa" dalam entri ni.. sedih sangat lettew..

    BalasPadam
  2. mesti ben boring kan zila takde qalif pn takde rumah pn sunyi je

    BalasPadam
  3. hahahahaha! leww tueeee...gitu leerr gamakny bdk qaliff ni..gigit kang!

    BalasPadam
  4. normal tu Ben..jgn risau..apapun dia akan come back to parent sbb dari awal kita dah didik macam tu. Cuma lumrahnya anak2 suka bermain so don't worry..:-)

    BalasPadam
  5. nasib baik tak upload gambar daddy buat muka merajuk dekat dak Qhaliff.. hehehe..

    BalasPadam
  6. hahaha...memang rapat betul Ben & Qhaliff...

    BalasPadam
  7. Haha.. entry nih buat dyh teringat kisah hakim masa dia kecik.. hehe.. agak setiap budak kecik mesti lalu hal cam ni kot hehe..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009