Sekitar majlis pelancaran SONY ALPHA 5000

 

Baru-baru ni aku dan beberapa rakan blogger terpilih untuk menghadiri majlis pelancaran kamera Sony yang diberi nama Alpha 5000 di Carcosa Sri Negara , Kuala Lumpur.

Majlis yang santai ini diserikan dengan kehadiran Manging Director Sony , Mr. Kikuo Okura, dan Head of Digital Imaging , Mr. Ishida Masahiko.

Antara aktiviti ialah , mencari blogger yang kreatif .. Blogger yang berjaya mengambil gambar yang dikehendaki berjaya membawa pulang kamera Sony Alpha 5000 yang cool giler tu !

Dan pemenangnya , bukan aku ! Huhuhuh… Takde rezeki !

Baca kat SINI mengenai kamera yang aku gunakan  utk amik gambar semua ni .. hehehe … Serius , sangat berbaloi digunakan andai korang kaki travel dan juga kaki amik gambar dengan pantas , macam aku .. heheheh ..

4 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.