Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 10 Februari 2014

Seluar pelikat jadi kegilaan ?

 

image

Wahhh .. dah dijadikan seluar la eh ? Ternampak ada model mengayakannya di Facebook baru baru ni.. Memang nampak la macam pakai kain .. Hehehe.. Bila di buka kaki tu skit , baru laaa perasan dia pakai seluar..

Ada aku tanya kawan aku .. size yang tinggal utk mereka yang punya lebihan lemak di bahagian perut.. Memang comel kalau pakai.. Heheheh.. Aku kena tunggu adik Qhaliff , baru leh pakai size tu.. Yelah , aku dah start diet dan kembali jaga badan. Maklumlah , pasni nak kena dukung adik Qhaliff lak.. Kena la ada stamina.. huhuh..

Berkaitan dengan seluar ni , orang macam aku ni .. sesuai pakai ! Sebab bila pakai kain , asyik terlondeh jer.. Hehehe.. Nak pakai gi surau atau masjid pon sesuai .. Maklumlah , nak pakai kain … risau terburai kat sana .. Heeee…

Berapa harga ? Entah.. aku tak  jual pon . Ni pon bukan aku promote tapi sekadar nak bagitau korang kewujudan seluar pelikat ni haaa .. Aku pun nak beli gak nanti .. hehehe ..

6 komen :

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

terharu...terima kasih :)

Ummi Hanie Fadzil berkata... [Reply to comment]

pelikat pants sdg fenomena. mula2 sekali diperkenalkan oleh Afdlin Shauki

aQu Mad berkata... [Reply to comment]

kaler hijau cantek bro..

Que Achmad berkata... [Reply to comment]

Dah ada jgk koleksi suar ni, hehehhe

NURUL FARHANA berkata... [Reply to comment]

Memang best pakai seluar pelikat ni. Kalau perempuan, ada seluar batik. Selesa. Tak payah risau terbukak ke apa bila pakai. Hihi.

Akak ipar saya memang jual seluar ni. Ramai yang tempah untuk pakai corak sama 1 family, just bagi saiz jer.

Boleh check out FB page: https://www.facebook.com/qparadigm

Sorry, tumpang promote. Hihi. Mana tau En.Ben kita berminat nak tempah untuk Qhaliff kann? ;)

MaSyGhuL OnLine berkata... [Reply to comment]

dulu pun suami saya tak suka pakai kain pelikat. sekali tengok afdlin shauki pakai, terus berkenan. now pergi solat jumaat, pakai pelikat pants tu la.. hehe. last2 dia pulak jadi agen. saya pun tolong la promotekan sekali. :p

-admin-

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI