Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 6 Februari 2014

Suami disuruh tidur luar rumah gara-gara ..

 

Haaa.. Bukan salah aku !! Dah aku macam Jebat ! Nak wat camana kan ?

Yeke , aku disuruh tidur kat luar ? Tak de laa.. Tak sampai hati wife nak wat gitu. Kalau dia suruh aku tidur luar , lagi bahaya ! Rumah sebelah , anak dara penuh wooo !

Haaa.. Kang ada pulak laki dia missing in action ! Satu hal lagi .. Hehehhe ..

6 komen :

aQu Mad berkata... [Reply to comment]

hehe

Carlos Santiago berkata... [Reply to comment]

hahahaha... suami diculik...

Nasz berkata... [Reply to comment]

ingatkan betul-betul tadi. hehehe.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

tak paham apa kene dngn tajuk entry dng gmbr tu

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

aiyooo...ada hati ka....bahaya ni..
qhaliff...pi tarik daddy awk blik cepat..hahahahaa

reenapple berkata... [Reply to comment]

kemahennnn

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI