Suami disuruh tidur luar rumah gara-gara ..

 

Haaa.. Bukan salah aku !! Dah aku macam Jebat ! Nak wat camana kan ?

Yeke , aku disuruh tidur kat luar ? Tak de laa.. Tak sampai hati wife nak wat gitu. Kalau dia suruh aku tidur luar , lagi bahaya ! Rumah sebelah , anak dara penuh wooo !

Haaa.. Kang ada pulak laki dia missing in action ! Satu hal lagi .. Hehehhe ..

6 ulasan:

  1. ingatkan betul-betul tadi. hehehe.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam
  2. tak paham apa kene dngn tajuk entry dng gmbr tu

    BalasPadam
  3. aiyooo...ada hati ka....bahaya ni..
    qhaliff...pi tarik daddy awk blik cepat..hahahahaa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.