Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 15 Mac 2014

Antara Qhaliff dengan Pioneer?



Suka la dia main dekat home teater aku tuuu.. Tadi aku check kat speaker belah kiri , ada kesan makanan... Argggghhhhh.... Aku menjerit .. Lintang pukang Qhaliff lari ke mak dia utk menyelamatkan diri !!

Haaaiihhh.. kecik besar kecik besar je aku tgk Qhaliff.. Aku tgk set home teater kesayangan aku tu .. Hurmm.. Sayang menda tu lagi dari sayang anak ???

Haihhhhh.. aku gi ke Qhaliff dan usap kepala dia ..

" Baaa.. baaaa.. ". Qhaliff bersuara dengan muka seposen..

" Jomm , jommm.. ". Aku ajak dia dgn niat nak pujuk dia.. Dan seperti biasa , dia ikut ..

Hurmmmm... aku menjeling ke home teater aku tuu.. hurmmm.

6 komen :

Nurul Faiz berkata... [Reply to comment]

Qhaliff buli daddy. hihihi

Sok Sek berkata... [Reply to comment]

Hehehe. En ben, minta jasa baik utk masukan dalam bloglist. Terima kasih..

Blogger baru..
www.soksekpunya.blogspot.com

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Sabar, jangan marah Qhaliff yer :)

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

hehehe.. pasni yang sebelah kanan pulak ek Qhaliff.. ;)

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

kesan2 makanan atau air liur itu biasa kalau ada anak kecik abang ben... he he he tunggu si kembar keluar pulak... lagi havoc jadinya...

nabila biela berkata... [Reply to comment]

ikut jela bro..hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI