Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 25 Mac 2014

MH370 : Tamat sudah pencarian ?

 

Setelah 17 hari pencarian .. PM Malaysia mengesahkan lokasi terakhir MH370 di Selatan Lautan Hindi. Tak percaya tapi itulah yang diberitakan dan rakyat Malaysia , aku percaya masing masing sayu dan sedih dengan berita ini.

Aku sendiri yang malas nak dengar berita berita dari wartawan bebas di internet hanya menunggu khabar sahih dari television jer.. Dan akhirnya …

Esok , PM akan buat kenyataan rasmi rasanya. Semoga Allah berkati Malaysia..

9 komen :

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

satu berita yang amat sedih bagi kita, tambahanlah pula bagi waris semua yg ada dlm pesawat tu, apa yang perlu sekarang ni ialah bersabar dan banyakkan sedekah al-Fatihah bg yg beragama Islam...ini semua adalah Qada dan Qadar Allah SWT

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Misteri akhirnya terjawab...

Lulu Rahman berkata... [Reply to comment]

sungguh , sedih sangat . sambil rasa takut membayangkan :(

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

al-fatihah.. ALLAH maha berkuasa ke atas segala sesuatu...

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Sedih dengar berita ini.

M Fadzil berkata... [Reply to comment]

Innalillah..

http://portberita.blogspot.com/
Portal blog berita eksklusif yang terkini di Malaysia

http://ceritakaw.blogspot.com/
Portal blog cerita lawak, seram, pelik, tips dan informasi yang memang kaw

http://fishyummies.blogspot.com/
Only the special grill, bake and steam fish recipes of the world with fun fish facts

http://gadgeturtle.blogspot.com/
Portal blog berita gadget dan teknologi terkini

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

Al-fatihah....semoga Allah merahmati mereka :(

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

Al-fatihah....semoga Allah merahmati mereka :(

MissNadia berkata... [Reply to comment]

sedih.. huhu alfatihah

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI