MH370 : Tamat sudah pencarian ?

 

Setelah 17 hari pencarian .. PM Malaysia mengesahkan lokasi terakhir MH370 di Selatan Lautan Hindi. Tak percaya tapi itulah yang diberitakan dan rakyat Malaysia , aku percaya masing masing sayu dan sedih dengan berita ini.

Aku sendiri yang malas nak dengar berita berita dari wartawan bebas di internet hanya menunggu khabar sahih dari television jer.. Dan akhirnya …

Esok , PM akan buat kenyataan rasmi rasanya. Semoga Allah berkati Malaysia..

9 ulasan:

  1. satu berita yang amat sedih bagi kita, tambahanlah pula bagi waris semua yg ada dlm pesawat tu, apa yang perlu sekarang ni ialah bersabar dan banyakkan sedekah al-Fatihah bg yg beragama Islam...ini semua adalah Qada dan Qadar Allah SWT

    BalasPadam
  2. sungguh , sedih sangat . sambil rasa takut membayangkan :(

    BalasPadam
  3. al-fatihah.. ALLAH maha berkuasa ke atas segala sesuatu...

    BalasPadam
  4. Innalillah..

    http://portberita.blogspot.com/
    Portal blog berita eksklusif yang terkini di Malaysia

    http://ceritakaw.blogspot.com/
    Portal blog cerita lawak, seram, pelik, tips dan informasi yang memang kaw

    http://fishyummies.blogspot.com/
    Only the special grill, bake and steam fish recipes of the world with fun fish facts

    http://gadgeturtle.blogspot.com/
    Portal blog berita gadget dan teknologi terkini

    BalasPadam
  5. Al-fatihah....semoga Allah merahmati mereka :(

    BalasPadam
  6. Al-fatihah....semoga Allah merahmati mereka :(

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009