Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 26 Mac 2014

Model baju raya ?

 

Tu diaaa.. Raya lambat lagiii ! Puasa jauh lagi la woii !! Hahahaha .. Rileks laa.. Masa bergerak pantas ! Mana yang boleh disegerakan , segerakan .. Nanti takde la terkejar kejar .. kan ?

Ok.. Apahal aku berbaju melayu lak ni ? Haa.. dah jadi model baju raya ? Hehehe… Takde la.. Nanti aku akan bagitau , bila tiba masanya ..

Photo

Kacak ? Hehehe.. Tau la dah.. Jangan pulak buat fake profile , dah la yer .. hehehe …

4 komen :

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Memang kacak :)

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

ada apa-apa ke? biasanya isteri bila laki pakai baju melayu ni jika bkn time raya mereka tu risau...

Farisya Anastasyia berkata... [Reply to comment]

hehe,memang kacak ab ben :)

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Ermmm...sad to say...qhaliff mengoda dan jadi sebab utama nak bukak blog ni...hahahaha...selamat hari raya jangan mareeeee

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI