Model baju raya ?

 

Tu diaaa.. Raya lambat lagiii ! Puasa jauh lagi la woii !! Hahahaha .. Rileks laa.. Masa bergerak pantas ! Mana yang boleh disegerakan , segerakan .. Nanti takde la terkejar kejar .. kan ?

Ok.. Apahal aku berbaju melayu lak ni ? Haa.. dah jadi model baju raya ? Hehehe… Takde la.. Nanti aku akan bagitau , bila tiba masanya ..

Photo

Kacak ? Hehehe.. Tau la dah.. Jangan pulak buat fake profile , dah la yer .. hehehe …

4 ulasan:

  1. ada apa-apa ke? biasanya isteri bila laki pakai baju melayu ni jika bkn time raya mereka tu risau...

    BalasPadam
  2. Ermmm...sad to say...qhaliff mengoda dan jadi sebab utama nak bukak blog ni...hahahaha...selamat hari raya jangan mareeeee

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.