Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 24 Mac 2014

Patutkah aku berhenti berblog ???

 

Atau berhenti post gambar Qhaliff untuk ‘menyelamatkan’ aku ??? Huhhhhh…

Di FB mahupun Instagram , mereka klik LIKE.. Tapi aku punya gambar ? Abis kemut dah otot otot tuuu . tapi ?

Hurmm.. Aku rasa baik aku berlatih muncungkan mulut aku je la pasni .. Atau berenti je la dari blogging ..

10 komen :

permatabiru berkata... [Reply to comment]

hehe cemburu dgn anak ekk..

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

rilek abg ben, jangan tacing dengan Qhaliff... meh kitorang laike gambar abg ben banyak2 kat IG & pesbuk ye? hehehe...

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

abang ben muncung tu tetap tak boleh lawan qhaliff...walau pektis macam mana pun..hi hi hi...

DYatie berkata... [Reply to comment]

Hahahahaha. Bapak dengki kat anak ni. Hihihi.

husna yusof berkata... [Reply to comment]

hahahaha comelnyer qhaliff hahaha dont stop blogging abg ben,, ce try post gambar muncung mcm qhaliff juga msti bnyk like.. heheheh

fifi berkata... [Reply to comment]

Wakakakaka...tp qhaliff comel.lama x singgah sini...dah bujang dah si qhaliff ni..

Paperbag Head berkata... [Reply to comment]

Pulakk dahh...ahaha...klaka2..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

letak ajelah gambar Qhaliff yg muncung mcm tu, tentu blog meriah

MissNadia berkata... [Reply to comment]

kena belajar muncung ngan qhaliff baru la banyak like.. haha

Kak Zie berkata... [Reply to comment]

As salam ben saya baca blog ben mmg sbb qhaliff...hehehe terimalah hakikat itu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI