Patutkah aku berhenti berblog ???

 

Atau berhenti post gambar Qhaliff untuk ‘menyelamatkan’ aku ??? Huhhhhh…

Di FB mahupun Instagram , mereka klik LIKE.. Tapi aku punya gambar ? Abis kemut dah otot otot tuuu . tapi ?

Hurmm.. Aku rasa baik aku berlatih muncungkan mulut aku je la pasni .. Atau berenti je la dari blogging ..

10 ulasan:

  1. rilek abg ben, jangan tacing dengan Qhaliff... meh kitorang laike gambar abg ben banyak2 kat IG & pesbuk ye? hehehe...

    BalasPadam
  2. abang ben muncung tu tetap tak boleh lawan qhaliff...walau pektis macam mana pun..hi hi hi...

    BalasPadam
  3. Hahahahaha. Bapak dengki kat anak ni. Hihihi.

    BalasPadam
  4. hahahaha comelnyer qhaliff hahaha dont stop blogging abg ben,, ce try post gambar muncung mcm qhaliff juga msti bnyk like.. heheheh

    BalasPadam
  5. Wakakakaka...tp qhaliff comel.lama x singgah sini...dah bujang dah si qhaliff ni..

    BalasPadam
  6. Pulakk dahh...ahaha...klaka2..

    BalasPadam
  7. letak ajelah gambar Qhaliff yg muncung mcm tu, tentu blog meriah

    BalasPadam
  8. kena belajar muncung ngan qhaliff baru la banyak like.. haha

    BalasPadam
  9. As salam ben saya baca blog ben mmg sbb qhaliff...hehehe terimalah hakikat itu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009