Santai Bersama Qhaliff, selepas ini ?

 

Photo: Aku resign !!!!!!! Resignnnnnnn !!!

Ok fineee !! Aku suruh Qhaliff je update blog pasni .. Aku nak rehat lak .. Dan biar dia lak amik gambar gambar aku berduckface dan seangkatan dengannya ! Huh..

Ingat aku jeles sangat ke ! heeeeee.. Takde masa , okeh ! Qhaliff , update cepat ! Daddy nak tidur .. Lama dah tak dapat rehat .. Lalalaaaa ..

Stress gue gini ..

2 ulasan:

  1. Mimpi Qhaliff smlm... Main kejar2 dgn dia... Penangan tgk Qhaliff hari2... Adoi! ^_<

    BalasPadam
  2. Betul Ben...dulu saya mula kenal blog nie masa terjah blog che mat gebu....masa tu x de lagi citer si budak cute qaliff tu...baca gitu-gitu je lah blog ben nie..tapi semenjak ada citer cudak pipi gembok (tanya isteri apa maksud gembok tu ya, bahasa kelate tu)....ngan mulutnya tu saya memang x pernah miss baca blog nie tau...bila tengah stress ngan kerja sempat lagi buka jap baca.....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.