Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 26 Mac 2014

Santai Bersama Qhaliff, selepas ini ?

 

Photo: Aku resign !!!!!!! Resignnnnnnn !!!

Ok fineee !! Aku suruh Qhaliff je update blog pasni .. Aku nak rehat lak .. Dan biar dia lak amik gambar gambar aku berduckface dan seangkatan dengannya ! Huh..

Ingat aku jeles sangat ke ! heeeeee.. Takde masa , okeh ! Qhaliff , update cepat ! Daddy nak tidur .. Lama dah tak dapat rehat .. Lalalaaaa ..

Stress gue gini ..

2 komen :

Cik FH aka Cik FHT berkata... [Reply to comment]

Mimpi Qhaliff smlm... Main kejar2 dgn dia... Penangan tgk Qhaliff hari2... Adoi! ^_<

Siti Hajar Mohamad berkata... [Reply to comment]

Betul Ben...dulu saya mula kenal blog nie masa terjah blog che mat gebu....masa tu x de lagi citer si budak cute qaliff tu...baca gitu-gitu je lah blog ben nie..tapi semenjak ada citer cudak pipi gembok (tanya isteri apa maksud gembok tu ya, bahasa kelate tu)....ngan mulutnya tu saya memang x pernah miss baca blog nie tau...bila tengah stress ngan kerja sempat lagi buka jap baca.....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI