Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 26 Mac 2014

Set Bersalin Pakej B

 

-iklan-

Photo

Anda bakal bergelar mama? Lagi 5-6 bulan nak due? Anda nak produk berpantang yg lengkap utk penjagaan luaran mama, sempurna utk sihat dr cantik dari hujung rambut hingga hujung kaki !

Antara komplikasi pada kulit semasa hamil adalah:

  • Timbul ruam kulit
  • Timbul biji-biji di sekitar kulit hingga mengakibatkan kegatalan
  • Timbul garisan hitam di perut
  • Kesan regangan di perut hingga menyebabkan parut hodoh

Sepanjang berpantang, lazim bagi ibu merasai pelbagai pengalaman, antaranya masalah:

  1. Rengat
  2. Bentan
  3. Bengkak susu
  4. Pening kepala
  5. Hilang selera makan
  6. Berat badan bertambah
  7. Hubungan suami isteri makin hambar


Set Bersalin Nawal Herbal Beauty antara penyelesaian terbaik utk mama atasi kesemua masalah-masalah berikut. Antara yang sedang mendapat sambutan adalah Set Bersalin Pakej B.

KENAPA? Kerana, di dalam Set Bersalin Pakej B, anda akan mendapat penjimatan melebihi RM70.00 ++ berbanding harga asal sekiranya anda membeli satu persatu (loose). Anda bukan saja dapat merawat tubuh, malah dapat mencantikkan kulit juga dengan set rawatan kulit kami.

Dengan pakej B ini, anda dapat mulakan rutin penjagaan dan perawatan tubuh seawal hari pertama berpantang hingga 2 bulan selepas bersalin. Lama kan ?

Kandungan Set B:

  • Tungku Besi
    Sarung Sarung Tungku
    Herba Mandian Azzahra
    Bedak Panas Syifa
    Bengkung Ibu
    Pati Minyak Serai Wangi
    Feminine Wash Manjakani
    Repairing Beauty Lotion
    Collagen Soap


Harga: RM287.00 SM / RM302.00 SS
(Harga Asal RM359.90)


Testimoni:
Pn Marzatul: "Produk ni sama mcm mak sy gune masa dia berpantang cuma yg ni moden ckit. senang nak guna. kalau dulu kena buat sendiri bahan nak pakai utk sapu kt perut, mandi smua tu. skrg beli set tu semua cukup lengkap. senang nak pakai... mmg sesuai la utk org yg nk berpantang tradisional punya..bdn pn sihat x sakit2 dah..Skrg org dah x berpantang mcm org dulu. nak jaga badan mcm org dlu x byk sakit elok sgtla guna produk ni.."

Utk pertanyaan lebih lanjut , sila ke Nawal Herbal Beauty .

1 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

thanks for sharing abang Ben, mungkin boleh untuk next one ni...he he he...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI