Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 31 Mac 2014

Tak de perancangan !

 

Photo

2 hari lagi , hari lahir dia .. 2/4 .. Hurmm .. Apa plan ? Nak buat  birthday party ke ? Perghhh.. serius , aku tak rajin nak mengemas nanti ! Hahaha.. Kalau ada yang sudi nak mengemas dan menghias , ok la kot.. Hahaha ..

Sian Qhaliff ? Tak gak .. Nanti minit terakhir , ada la tu aku punya idea apa nak buat. Tapi nak buat besar besaran tu , idok laaa… Mak dia pon dah tak larat .. Dah masuk minggu ke 36.. Haaa , doktor pon dah suruh standby .. Gulp .. Kena hafal jalan gi hospital ni .. Dan kereta perlu minyak penuh senantiasa ..

Setakat ni , kak Nina CyberCake nak hadiahkan kek special untuk Qhaliff dan Ayu Citarasa Rinduan pon dah bagi hadiah untuk dia .. huhuh.. Rezeki Qhaliff ..

Aku ingat nak bawak dia ke satu tempat .. Dia mesti suka tempat tu punya .. Hehehe.. Cuti sekolah pon dah abis .. Pasti lengang skit .. Baru best berjalan jalan .. kan ?

Sambut di rumah orang tua aku je la.. dengan sepupu sepupu dia .. hehehe…

4 komen :

fatimatuzzahra berkata... [Reply to comment]

samee..tahun ni baby boy saya sambut birthday ke dua..memang xde perancangan..nak bli hadiah ape pun belum plan..since ini anak kedua..jadinye plan meliputi keraian untuk kakaknye jugaklah..rasenye baik weekend gateaway..semua pihak gembira hehe..

Jemput Singgah di Blog Saya :)

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

happy birthday in advance qhalifff ;)

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Dah semakin dekat tu. Semoga Qhaliff jadi anak yang soleh bila besar nanti.

Yenda Ixati berkata... [Reply to comment]

semuga majlis berjln lancar bsama kazen2 adik Qhalif nnt . . . happy second years old dear !! sihat selalu ,cergas dan ceria :) aaminn . . . .

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI