Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 16 Julai 2014

Cemburu Qhaliff..

 

Hurm.. bila aku beri perhatian pada Zahra , Qhaliff akan cuba tarik perhatian aku..

Seawal dulu , aku tak perasan sangat tapi selepas nampak dia cuba nak kacau adik dia .. baru aku nampak.. Hurm.. dia cemburu rupanya !

Maklumlah ,dulu dialah segalanya ..

Tapi cemburu dia tu bukanlah berpanjangan.. Sesekali dia gi cium adik dia .. Dia sayang adik dia.. dia tau Zahra tu adik dia .. Cuma kalau dia terasa diabaikan , dia wat hal .. Hurmm .

Bukanlah aku abaikan dia pon ! Cuma kekadang tu , terpaksa pilih salah seorang.. Mana larat aku nak dukung dua dua haaaa.. Tu pun nasib baik mak dia tak mintak didukung.. Kalau tak ? Aku pun nak merajuk gak laaa ..

8 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Adil itu maknanya memberi hak kepada yang berhak..mungkin qhaliff belum berapa faham..insyaallah lama lama semua ok..yang penting setiap kali ada aktiviti dengan zahra,, libatkan qhaliff sekali..buat dia rasa sangat dihargai.,

Scha Nazri berkata... [Reply to comment]

Majuk je bang. Rare sikit. haha

young girl berkata... [Reply to comment]

comelnya

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

aku sampai sekarang pun cemburu kalau rasa terabai dengan mak aku walaupun aku dah kawin... hahaha... biasalah adik beradik... ada cemburu2 manja sikit.... Zahra...cepat besar !

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

cemburu tanda syg kekdahnye.. ;)

Sheila Salim berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum abg ben.. comelnya Qhaliff cium adik zahra. sekejap je rasa cemburu ni. nanti adik dia dah boleh buat geng mesti fun gila.. hihiii

eima berkata... [Reply to comment]

lama aku tak mai sini ... ben dah ade baby dr dah .. tahniah sbb dah ade sepasang sudah ....

aRz MoHa berkata... [Reply to comment]

Wah sayangnya kakak pada adik

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI