Kesian Qhaliff ..

 

Photo: Rambut raya

Tiap malam , pasti aku ngan dia akan ‘bergaduh’ ! Aku tahu dia boring.. Dia nak berkawan dan nak eksplore dunia dia.. Tapi terbatas. Hurmmm ..

Aku cadang.. aku cadang nak hantar dia ke taska .. Kasi berkawan , bermain dan belajar.. Dia tak reti nak berkawan walaupun nak berkawan ! Hurmm..

Rasanya aku tau nak hantar ke mana nanti.. Hurm.. Maafkan daddy ye sayang ..

8 ulasan:

  1. Nak main dengan adik pun, adik kecil lagi.. hurmmm Meh main dengan Aunty Ena meh.. XD

    BalasPadam
  2. Itulah agaknya perasaan qayyum dulu... dia lagi lambat dpt adik umur 6 tahun.... akak pun hantar dia ke tadika seawal umur 3 tahun...

    BalasPadam
  3. cianya dia...jom jom p sekolah...

    BalasPadam
  4. Cuba try hantar ke taska. Dia dah besar. Mcm anak saya dulu mcm tu lah, skrg alhamdulillah.. Jumpa kwn sebaya dah pandai tolak ansur dan main2..:)

    BalasPadam
  5. saya pun tengah piki dekat mana nak hantar anak bagi berkawan

    BalasPadam
  6. bagus la kalau cam tuh ben . Atleast ada kawan dia happy ley main ngan rakan sebaya ..n ley add vocab n kemahiran dia

    BalasPadam
  7. Ye ...dia mmg perlukn teman sbaya dgn dia ... Supaya minda dia lebih berkmbang .

    BalasPadam
  8. mesti die suka kalau ada kawan

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009