Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 10 Julai 2014

Kesian Qhaliff ..

 

Photo: Rambut raya

Tiap malam , pasti aku ngan dia akan ‘bergaduh’ ! Aku tahu dia boring.. Dia nak berkawan dan nak eksplore dunia dia.. Tapi terbatas. Hurmmm ..

Aku cadang.. aku cadang nak hantar dia ke taska .. Kasi berkawan , bermain dan belajar.. Dia tak reti nak berkawan walaupun nak berkawan ! Hurmm..

Rasanya aku tau nak hantar ke mana nanti.. Hurm.. Maafkan daddy ye sayang ..

8 komen :

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... [Reply to comment]

Nak main dengan adik pun, adik kecil lagi.. hurmmm Meh main dengan Aunty Ena meh.. XD

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Itulah agaknya perasaan qayyum dulu... dia lagi lambat dpt adik umur 6 tahun.... akak pun hantar dia ke tadika seawal umur 3 tahun...

Anim Daim berkata... [Reply to comment]

cianya dia...jom jom p sekolah...

Nur Laila berkata... [Reply to comment]

Cuba try hantar ke taska. Dia dah besar. Mcm anak saya dulu mcm tu lah, skrg alhamdulillah.. Jumpa kwn sebaya dah pandai tolak ansur dan main2..:)

Faizal Mohamad Twon Tawi berkata... [Reply to comment]

saya pun tengah piki dekat mana nak hantar anak bagi berkawan

Miss Moon berkata... [Reply to comment]

bagus la kalau cam tuh ben . Atleast ada kawan dia happy ley main ngan rakan sebaya ..n ley add vocab n kemahiran dia

maqnie nurseri berkata... [Reply to comment]

Ye ...dia mmg perlukn teman sbaya dgn dia ... Supaya minda dia lebih berkmbang .

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

mesti die suka kalau ada kawan

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI