Madu Tualang punya pasal !

 

Huhuh.. Teruja dapat sebotol besar gini ! Lama tak makan madu..  .Terus aku nak bukak dan try sesudu besar ! Heheheh.. Terlupa lak aku puasa.. huhu..

Dulu ada la selalu beli dari penjual yang datang ke rumah mak aku. Katanya dia bawak dari hutan Pahang.. Wallahualam..  Cuma yang tu , dikatakan campur ngan gula melaka oleh orang yang biasa makan madu tu.. Hurm.. sejak tu tak beli dah laa..

Maka , nak try yang ni lak… Benarkah 100% asli ? Jeng jeng jeng..

Apakah kelebihan madu ni ???

Nanti aku bagitau kat korang eh.. sedap ke tak ?

6 ulasan:

  1. saya pun beli madu jenama ni :)

    BalasPadam
  2. belum pernah try lagi madu tualang ni...

    BalasPadam
  3. wah bermadu tualang... tapi lepas bukak puasalah kannn ...he he he...

    BalasPadam
  4. ayah fyna selalu minum nih. elok utk kesihatan.

    BalasPadam
  5. Abg Ben, Pakcik saya pernah pergi ambil madu tualang ni area Kelantan... Kuala Krai rasanya... Sedap Madu Tualang ni... Kalau batuk minum dengan air Suam... In sya ALLAH ok lepas tu.... Hari tu saya ada tolong jualkan...

    BalasPadam
  6. dari awal kahwin dah ngidam sangat madu tualang ni... tapi susah nak cari yang asli :( kalau rasa keasliannya silakanlah info ye bambeng... hohoho

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.