Maafkan daddy, Qhaliff!!


Murah ! Teruja terus aku.

Hari tu Lazada ada buat Sale ! Mengelupur aku mencari barangan. Untuk aku , anak  dan anak anak. Wife cari gak... dia beli barangan baby jer. Aku cari toys. Hehehe.. Saja nak buat suprise kat diorang. Zahra dapat Barbie Mermaid. Aariz , basikal dan Qhaliff , drone ! 

Aku bagitau diorang... teruja. Setiap hari tengok tracking. Zahra punya , sampai dah. Aariz , aku hold sebab mak dia kata nak beli kat kedai jer. Qhaliff , dia paling banyak bersabar. Laaamaaa tunggu gak woo ! Hahahaha... Aku pun tak sabar gak. Hahahaa.. 

Sabtu lepas tengok tracking.. Nah , dah 'delivered' ! Suka laaa la Qhaliff.  Barang sampai umah mak aku. Hehehehe...



Dan bila bukak.. Erk, apakah ??? Aku baca balik apa yang aku beli. Hampeehhh ! Qhaliff tak tau lagi tuuu.. Hahahaha.. Tak pasal pasal malam ni kena gi Alamanda. Beli kat sana jer nanti. Huhuh... Dari nak berjimat , tak pasal pasal mesti beratus terbang punya malam ni. 



Grrrrr ! Gara gara malas nak baca ! Sekadar tengok gambar jer .. Huhuhuh.. 

13 ulasan:

  1. eheheeh..kipas jer yer? haa,maknanya..aben kena kreatif lahh.Tambah body dia pulak.Kikikiki..opssss.

    BalasPadam
  2. err.. tak tahu nak gelak ke nak kesian. adeh. tabah la Qhaliff. bapakmu kena ada org tlg baca kot. hahahahahha

    BalasPadam
  3. Hehehe blade spare part tu kan hehe tak apa lah janji ayah Qhaliff dah berusaha nak beli untuknya...nanti besar dia baca entry ni mesti dia sayu je hati...ingat gak daddy dekat Qhaliff.

    BalasPadam
  4. alahai...kesiannya Qhaliff...x tau nak gelakkan ben ke apa ni...aduhai...

    BalasPadam
  5. alahaiiiiii punah harapan kikiki

    BalasPadam
  6. Laaaa sian Qhaliff! Daddy ni kannnn, hahahaa.

    BalasPadam
  7. Erkkk.. terkedu juga bila membaca apa yg diterima.. hehhe

    BalasPadam
  8. pulakkkkk ....kihkihkih...excited punya pasal

    BalasPadam
  9. hahaha. sorry tergelak ben hehe. sebab mamca x logik jugak kan rege rm26 ja. mesti ada sesuatu disebaliknya hihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.