Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 31 Mei 2012

Ada ke kedai makan camni kt Kuala Lumpur ?

Lapar selepas landing tadi .. Adik ipar aku dtg jemput kitorang kt KLIA dan terus ke Gombak utk hantar dia balik..


Tak tau nk mkn kt mana . Adik ipar aku cadang mkn kt tempat yg selalu dia dan kawan dia mkn ..  Katanya kat situ tokey dia tak berkira langsung .. Siap tinggal pesan kat diorang , kalau takde duit sekali pon dtg je mkn kt situ .  Paling murah dia pernah charge , 50 sen dg lauk macam macam !!


Macam tak percaya , kan ? Ini KL okeh !! Sampai kat sana , aku tgk restoran tu , boleh tahan ramai gak .. Budak sekolah pon dtg mkn situ ..


Aku amik lauk.. ikan keli , ayam masak merah , telur puyuh , air teh o ais .. Wife amik ikan patin , ulam .. Adik ipar , ikan keli ..air teh o limau .. Tau berapa harga ?? Bayar je la berapa berapa pon !!


Terkejut ? Hehe .. aku ckp betul betul ler .. Dia mintak RM10 jer .. Dan duit tu aku bg kat dia .. dia bg kat Qhaliff .. huhu ..


Patut la ramai org dtg mkn situ .. Lauk byk pilihan .. murah serta tak berkira dan senantiasa tersenyum ..


Sapa yg tinggal kat Gombak. ,g kat kedai akak ni area Taman Selasih ..


Semoga dia terus dimurahkan rezeki ..


Published with Blogger-droid v2.0.4

37 komen :

Husna Humairah berkata... [Reply to comment]

dia kenal Uncle Ben la tuuuuu :'D

Moga dia dimurahkan rezeki..Aamiin.

eima berkata... [Reply to comment]

moga² dimurahi rezeki slalu2

Ainul Hayat berkata... [Reply to comment]

Moga rezeki dia murah.

♥ Cik EylaDiLLa ♥ berkata... [Reply to comment]

wahhhhhhh ade kedai mkn mcm tu..
serius xpernah jupe lagi
untung la kn..
murah rezeki kedai tu =)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata... [Reply to comment]

yaAllah.. payah nak jumpa ni.. 1 dalam 1juta kedai

HAFIZAL berkata... [Reply to comment]

PEH BIAR BETUL........NAK JUGAK MAKAN MCM TUH....

alieavea berkata... [Reply to comment]

apa nama kedai tuh

Huda berkata... [Reply to comment]

biar betul? moga murah rezeki kakak tu kan..

farra8979 berkata... [Reply to comment]

murah rezeki tauke kedai tu kan... ^^

Boni JLL3 berkata... [Reply to comment]

kalau kedai macam ni, InsyaAllah pelanggan dia takkan berhenti2.. pasti akan ramai.. sebab zaman sekarang ni, kedai makan semuanya mahal2.. sampai kadang2 ada orang yang sanggup tak makan tgh hari semata2 nak jimatkan duit. termasuklah diri aku yang agak kacak ni

Iam Yanty berkata... [Reply to comment]

Biar betul?

Cik Jajika berkata... [Reply to comment]

Owh... dah biasa dah dgn kedai macam tu. But ini first time dengar kedai melayu. selalu indian. Dia buat function yg sama. All-you-can-eat .. byr pun ikut suka...

Syuhada Nasya berkata... [Reply to comment]

lol.. murah giler ..

Phat berkata... [Reply to comment]

tq abg ben atas info..murah rezeki tokey kedai

Heart Crusher berkata... [Reply to comment]

jangan kata kat KL kat penang pon blom tentu lagi ado.. murah rezeki akak tu hendaknye :)

Yana Libra berkata... [Reply to comment]

wah, bagusnya org tu..moga murahlah rezeki dia~ :)

CikMai berkata... [Reply to comment]

takde gambar kedai tu ke abang ben?

Kaki Wayang berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..rezeki Qhaliff la gamaknyer tu...

mr.dinie berkata... [Reply to comment]

wooo..murahnya kalo cam2..kena try ni..ad alamat penuh die x abg ben?

Nur Auni berkata... [Reply to comment]

biar btol...
nk g la nt..huuuu..

ellynadyra berkata... [Reply to comment]

wah murah gila

aDisH.sHidA berkata... [Reply to comment]

harap2 murah rezeki tuan kedai tu

NasZ berkata... [Reply to comment]

wah..begitu pemurah. wujud juga kedai macam ni ye? semoga murah rezekinya.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Boleh suggest pada budak2 UIA tu.Bolehlah dia org save budget.Kalu kat Pasir Gudang ni jangan harap.Cekik darah adalah!

FITRAH JAMIL berkata... [Reply to comment]

boleh g situ nnti hee

Cik Mizah berkata... [Reply to comment]

cukup 4o org ckp "murah rezeki" akan termakbul I.ALAH ...

Hanis Zakirah berkata... [Reply to comment]

bestnya,mesti dia rezeki murah en :)

Adi_Putra772 berkata... [Reply to comment]

Patut la ramai orang kat situ...nak pergi cari lah sabtu ni....

Nurul Akmal berkata... [Reply to comment]

Ya Allah masih ade lagi orang macam tu..

Moga murah rezeki tauke tu.. Amin..

Tiba2 rase cam sayu plak.. alhamdullillah ad lagi org pemurah macam ni..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

masih ada lagi orang macam tu.. moga rezeki dia makin bertambah.. amin..

Misz Mieza berkata... [Reply to comment]

Wah! Padanla ramai customer ye.. Dah setahun lebih duk kat Gombak tapi tak pernah plak terjumpa restoran nih.. Murah rezeki dia ye.. Apa nama restoran tu? Bleh try nih.. =)

hudahassan ^^ berkata... [Reply to comment]

dye tanam saham akhirat , semoga terus dipermudahkan rezeki .

Sheila Eiman berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. mudah-mudahan, dimurahkan rezeki yang banyak. bukan senang nak jumpa kedai dan pemilik yang murah hati, murah dengan senyuman lagi... syukur alhamdulillah,,,,

Solehah Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

biar btl da kdai cmni.pe nme kdai tu ye?

amengs88 berkata... [Reply to comment]

selalu nye, kedai makan yg macam ni owner dia kelantan... kat sebelah tempat keje pon cam tu gak...

SuZiE berkata... [Reply to comment]

kawan saya duk kt taman selasih tp dia ckp mn ade kedai mcm tu.. salah taman kot en Ben.. sapa tau cuba bgtau lokasi sebenar kedai mkn ni.. TQ

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@SuZiE berhampiran dengan taman tu .. kedai tu bukanlah ternama mana pon tapi ramai pengunjung ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI