Hadiah untuk pemenang peraduan TOSHIBA

 

image

Haaa .. baru sampai .. G amik hadiah untuk pemenang contest yang aku baru buat baru baru ni.. Untuk pengetahuan korang , ni kali pertama aku buat pertandingan yang mana aku sendiri kena pos hadiah ! Arghhhhhhhhhhhhhh !! Malas aiihh ..

Sapa pemenangnya ??? Nanti aku umumkan .. Ikutkan aku kena umumkan hari tu tapi tamo umum lagi sbb hadiah lom sampai kat tangan aku .. Hehehe .. OK la kan ?

Tunggu esok eh .. sementara tu , mintak tolong skit lleh ? Undi aku dulu eh ..  Klik  di http://bit.ly/JiGSp6 , klik VOTE..


Terima kasih ..

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.