Ketua kampung terbaik !

 

image

Kat taman rumah aku ni ada sorang ketua kampung .. Perghh .. dia punya radar , mmg dasat ! Orang camni , mmg aku salute la .. Sapa sapa kuar masuk kawasan ni , mmg dia akan perati .. hehehe .. Tapi bukan la perati macam nak makan orang tuuu .. Dia usha la..

Tadi , masa staff UNIFI datang rumah .. dia mari gak umah aku.. Dia tak tau yang aku dah balik dari Kelantan .. Jadi dia datang check laa.. Kot kot laa , ada penyamun datang rumah .. Kang , mau gak jadi gua Ali Baba .. Licin licin ..

Bagus kan ? Kalau ada perempuan luar masuk rumah pon , dia akan tanya nanti ! Haaa .. kira sapa sapa nak curang tu , sila pastikan ‘radar Russia’ ni takde kat rumah la. hahaha ..

Tak sia sia jadi ketua kampung ..

15 ulasan:

  1. wahh ada cctv kot erk..cepat dia tau..hehe

    BalasPadam
  2. ade ek? haha okla dr x penah bertegur jiran walau 2 thn da berjiran huhu

    BalasPadam
  3. hahahaha...untung la ade ketua kampung yg cenggitu...

    BalasPadam
  4. wah..memang terbaik. hehehe.

    BalasPadam
  5. wah..untunglah ada ketua kampung gitu..

    BalasPadam
  6. hehe dia seorang yg prihatin kat org2 kawasan dia.. =) jgn dia bawak2 mulut dah la.. itu yg tak syiokk

    BalasPadam
  7. Payah nak carik ketua kampung cam tu kan? Kiranya Incik Ben ni bertuah le sbb ada ketua kampung yg prihatin cam tu .

    BalasPadam
  8. Bagusnya.....
    Klu concern cmni x pe abg ben.....
    jgn "ahli mesyuarat tingkap"...

    BalasPadam
  9. haha. memang terbaiklah. susah nak jumpa orang yang betul2 prihatin ngn anak buah camni.

    yang jaga tepi kain berlebihan tu ramai. tapi bukan nak tolong, nak sebarkan gossip kat org lain je.

    BalasPadam
  10. wahh terbaek la ketua kampung ben ni..

    BalasPadam
  11. bagus nya ada ketua kampung camni :D at least bukan stakat pegang title ketua kampung aje ^_^

    BalasPadam
  12. ada pro kontara nyer mcm ni....
    org pecah masuk dia bleh gak jadi pengelaknya.
    tp kalau lbh2... aiiiii

    BalasPadam
  13. menunaikan tanggungjawab dengan baik! terbaik !

    BalasPadam
  14. Ketua kampung macam tu ler dicari dan patut dijadikan contoh, bukan yang jenis bila dah kutip duit yuran persatuan penduduk, lepas tu lesap dan berani cakap balik tembok umah dia je, sebab??? sebab duit persatuan dah licin!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI