Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 7 Mei 2012

Ketua kampung terbaik !

 

image

Kat taman rumah aku ni ada sorang ketua kampung .. Perghh .. dia punya radar , mmg dasat ! Orang camni , mmg aku salute la .. Sapa sapa kuar masuk kawasan ni , mmg dia akan perati .. hehehe .. Tapi bukan la perati macam nak makan orang tuuu .. Dia usha la..

Tadi , masa staff UNIFI datang rumah .. dia mari gak umah aku.. Dia tak tau yang aku dah balik dari Kelantan .. Jadi dia datang check laa.. Kot kot laa , ada penyamun datang rumah .. Kang , mau gak jadi gua Ali Baba .. Licin licin ..

Bagus kan ? Kalau ada perempuan luar masuk rumah pon , dia akan tanya nanti ! Haaa .. kira sapa sapa nak curang tu , sila pastikan ‘radar Russia’ ni takde kat rumah la. hahaha ..

Tak sia sia jadi ketua kampung ..

15 komen :

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

wahh ada cctv kot erk..cepat dia tau..hehe

wanie berkata... [Reply to comment]

ade ek? haha okla dr x penah bertegur jiran walau 2 thn da berjiran huhu

nanis_Manis berkata... [Reply to comment]

hahahaha...untung la ade ketua kampung yg cenggitu...

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

haha . bagus betul !

NasZ berkata... [Reply to comment]

wah..memang terbaik. hehehe.

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

wah..untunglah ada ketua kampung gitu..

fiQ'Ra berkata... [Reply to comment]

hehe dia seorang yg prihatin kat org2 kawasan dia.. =) jgn dia bawak2 mulut dah la.. itu yg tak syiokk

NATDRAH berkata... [Reply to comment]

Payah nak carik ketua kampung cam tu kan? Kiranya Incik Ben ni bertuah le sbb ada ketua kampung yg prihatin cam tu .

AyueJean berkata... [Reply to comment]

Bagusnya.....
Klu concern cmni x pe abg ben.....
jgn "ahli mesyuarat tingkap"...

ASaDa RyutaRo berkata... [Reply to comment]

haha. memang terbaiklah. susah nak jumpa orang yang betul2 prihatin ngn anak buah camni.

yang jaga tepi kain berlebihan tu ramai. tapi bukan nak tolong, nak sebarkan gossip kat org lain je.

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

wahh terbaek la ketua kampung ben ni..

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

bagus nya ada ketua kampung camni :D at least bukan stakat pegang title ketua kampung aje ^_^

Alieza Dayasari berkata... [Reply to comment]

ada pro kontara nyer mcm ni....
org pecah masuk dia bleh gak jadi pengelaknya.
tp kalau lbh2... aiiiii

keli menari berkata... [Reply to comment]

menunaikan tanggungjawab dengan baik! terbaik !

AbbotCottage berkata... [Reply to comment]

Ketua kampung macam tu ler dicari dan patut dijadikan contoh, bukan yang jenis bila dah kutip duit yuran persatuan penduduk, lepas tu lesap dan berani cakap balik tembok umah dia je, sebab??? sebab duit persatuan dah licin!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI