Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 9 Mei 2012

Pemenang untuk peraduan TOSHIBA ULTRABOOK ialah ..

 

Setelah ditapis begitu lama .. Minta pendapat juri agung serta juri awam , maka diputuskan anak bulan telah kelihatan .. Eh , silap .. diputuskan bahawa pemenang peraduan TOSHIBA yang aku buat baru baru ini dimenangiii oleeehhhhhh .. oleehhh … Terang-terang dah nampak sapa kan ? Hehehe ..

 

image

Yearghhh .. Dia laa .. sapa lagii .. CIK BUNNY .. Jadi, keputusan adalah mutamat .. Jawapan paling tepat adalah pilihan juri dan juga aku .. Maaf la yer  , kami takde kene mengena .. Aku kalau boleh , semua menang ! Tapi apakan daya .. Satu hadiah je aku ada .. Tu pon sponsor .. huhu ..

Buat yang dah join peraduan tu , terima kasih kerana sudi luangkan masa .. Dan buat CIK BUNNY , sila email saya dengan segera sebelum sapa pakai earphone tu !

image

Cepat cik bunny , roger saya.. Anda ada tempoh , 24 jam sebelum hadiah itu dimusnah .. Jeng jeng jeng jeng… jeng jeng jeng .. Lagu ala ala Mission Imposible ..

10 komen :

ANISA berkata... [Reply to comment]

perghhhh...tahniah2... jgn musnahkn...hihihi

FYA PELANG! berkata... [Reply to comment]

alahai. bkn fya pelangi ke ? haha :P masuk pun idok, nk menang hapenya :P



btw, tahniah cik bunny :)

:: Mrs.Eady :: berkata... [Reply to comment]

taniahhh...

MISS Z BERCELOTEH berkata... [Reply to comment]

wah tahniah hehehe....

Cik Bunny berkata... [Reply to comment]

dah email ke benashaari@yahoo.com. check k =)

Cik Bunny berkata... [Reply to comment]

kalo email saya tak sampai, cepat2 bagitau saya k

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

wahh .. tahniah cik Bunny :)

AyueJean berkata... [Reply to comment]

Tahniah Cik Bunny.....
Ceh Abg Ben.... Ayat buruk siku...
hehheheheheh.... =P

are_lin@yu berkata... [Reply to comment]

wahh tahniah cik bunny ;-)

bebeldotsorang berkata... [Reply to comment]

Saya dah email...eh?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI