Samsung S3 la pulak ..

 

Hahahaha … bagi mereka yang suka ikut sangat perkembangan gadget ni , pasti akan teruja sedikit dengan kehadiran S3 ni ..

image

Apa kelebihannya Samsung S3 ni ? Kalau dari segi spec dia , mmg terkini la ..Itu pon dari apa yang aku baca la ..  Aku tak leh nak kata lebih sangat sebab tak pernah guna lagi hp jenama Samsung ni .. Tapi aku pasti tau ramai perempuan akan teruja dengan S3 ni sbb color dia yang cun ..

image

Dua color yg mmg mengancam .. Tapi kalau buat warna pink , Samsung S3 ni tak nampak executive dah .. Yang ni , kira nak bawak masuk meeting , confirm mata rakan akan menjeling punya laa..

Nasib baik aku pengguna tegar HTC .. hehe .. Tapi kalau nak kasi , aku on je .. hehe ..

 

Jom ..sapa lom undi la benashaari.com ..KLIK .. http://bit.ly/JiGSp6 dan klik VOTE .. tu je.. Terima kasih :)

16 ulasan:

  1. menarik :) tp Samsung Galaxy mmg best.. x kira lah Galaxy apa.. fungsi setiap Galaxy mmg smooth n tidak mengecewakan ^_^

    BalasPadam
  2. wah mmg sgt cun kot wrna tuh...

    BalasPadam
  3. Yang ni paling best. Saya suka functionnya yang terbaru. Kalau kita msg orang tu dan terlampau panjang, kita angkat dan letakkan hp ke telinga, hp tuu akan automatik call orang yang kita tengah msg tu. Dan ianya juga ada function S Voice. Kita tanya dia then hp tuu akan jawab pertanyaan kita. Best! ... =)

    BalasPadam
  4. wow tertarik ni...but kena tahan coz dh guna s2

    BalasPadam
  5. Waaaa ooo apa ek S3 tu? hahaha..
    dlm dilema...HTC ka S3 ka..huhuhu

    BalasPadam
  6. terbaik! meleleh airmata tengok.bila nak ada duit byk2..lepas tu beli s3 ni.cantik ya ampon ;D

    BalasPadam
  7. waaa..da lancar s3...pitam tengok..cita2 nk s2 pon tak tercapai lg..huhuhu

    BalasPadam
  8. seronoknya kalau leh dapat 1 kan?hehehehe

    BalasPadam
  9. wow !
    tak berminat pulak
    syg betol :D

    BalasPadam
  10. ill stick with my note sbb design ni taklawa sgt =) (ayat nak sedapkan hati)

    BalasPadam
  11. saya dh pakai note...best gak....skrin besarrr....boleh buat kaler2....kalo Qaliff dh bsr, leh belikan satu utk dia kan a. ben? ekekeke...:p

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009