Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 4 Mei 2012

Samsung S3 la pulak ..

 

Hahahaha … bagi mereka yang suka ikut sangat perkembangan gadget ni , pasti akan teruja sedikit dengan kehadiran S3 ni ..

image

Apa kelebihannya Samsung S3 ni ? Kalau dari segi spec dia , mmg terkini la ..Itu pon dari apa yang aku baca la ..  Aku tak leh nak kata lebih sangat sebab tak pernah guna lagi hp jenama Samsung ni .. Tapi aku pasti tau ramai perempuan akan teruja dengan S3 ni sbb color dia yang cun ..

image

Dua color yg mmg mengancam .. Tapi kalau buat warna pink , Samsung S3 ni tak nampak executive dah .. Yang ni , kira nak bawak masuk meeting , confirm mata rakan akan menjeling punya laa..

Nasib baik aku pengguna tegar HTC .. hehe .. Tapi kalau nak kasi , aku on je .. hehe ..

 

Jom ..sapa lom undi la benashaari.com ..KLIK .. http://bit.ly/JiGSp6 dan klik VOTE .. tu je.. Terima kasih :)

16 komen :

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata... [Reply to comment]

wah.. menarik ni (^___^)

Mrs.BuduBilis berkata... [Reply to comment]

cntik...tp xmampu...

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

menarik :) tp Samsung Galaxy mmg best.. x kira lah Galaxy apa.. fungsi setiap Galaxy mmg smooth n tidak mengecewakan ^_^

teratak hati berkata... [Reply to comment]

wah..kalaulah dapat free..

Are_Rull berkata... [Reply to comment]

wah mmg sgt cun kot wrna tuh...

Cik Jajika berkata... [Reply to comment]

Yang ni paling best. Saya suka functionnya yang terbaru. Kalau kita msg orang tu dan terlampau panjang, kita angkat dan letakkan hp ke telinga, hp tuu akan automatik call orang yang kita tengah msg tu. Dan ianya juga ada function S Voice. Kita tanya dia then hp tuu akan jawab pertanyaan kita. Best! ... =)

Nur Hasyimah Mahasan berkata... [Reply to comment]

wow tertarik ni...but kena tahan coz dh guna s2

Sis Lin berkata... [Reply to comment]

Waaaa ooo apa ek S3 tu? hahaha..
dlm dilema...HTC ka S3 ka..huhuhu

Peri PiA berkata... [Reply to comment]

gulp

laskar pelangi berkata... [Reply to comment]

terbaik! meleleh airmata tengok.bila nak ada duit byk2..lepas tu beli s3 ni.cantik ya ampon ;D

sueshe berkata... [Reply to comment]

waaa..da lancar s3...pitam tengok..cita2 nk s2 pon tak tercapai lg..huhuhu

SumeSakan berkata... [Reply to comment]

seronoknya kalau leh dapat 1 kan?hehehehe

Michelle Hopell berkata... [Reply to comment]

wow !
tak berminat pulak
syg betol :D

farysa berkata... [Reply to comment]

ill stick with my note sbb design ni taklawa sgt =) (ayat nak sedapkan hati)

Cik Puan Izan❤ berkata... [Reply to comment]

best sbb dia nipis kot

Zurina Hj.Zainal berkata... [Reply to comment]

saya dh pakai note...best gak....skrin besarrr....boleh buat kaler2....kalo Qaliff dh bsr, leh belikan satu utk dia kan a. ben? ekekeke...:p

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI