Best rupanya t-shirt fitness dari NF Fitness

Ketika aku tengok di Instagram NF Fitness , aku rasa t-shirt ni mesti sama je macam baju baju aku yang lain.  Maka aku tak amik kisah sangat la pasal t-shirt ni. Aku ada banyak t-shirt sukan yang tak dipakai di dalam almari baju aku. Tak tau nak letak mana. Nak ditambah beli baru lagi ? Hurm.. membebel orang rumah.

Tapi segalanya berubah bila tokeynya datang berjumpa dengan aku. Hehehhe... Dibuka beg dan bagi aku try satu satu. Aku pakai dan.. Wowww ! Terus rasa macam nak gi gym masa tu gak ! Hahahaha.. Aku sendiri tak sangka badan aku macam tu dah rupanya.. heeee.. ingat boroi lagi ! 





Buat baju raya ni best ! Bila gi beraya kena beringat.. jangan makan banyak ! Hahahaa.. Kain dia ? Sedap. Lembut dan sejuk je ni. Aku berphotoshoot tengah panas ni tapi tak berpeluh sebab kain dia yang best ! Kalau tak, biasanya dah menitis dah ni. 

Harganya ? RM50 termasuk pos. Ada banyak rekaan dan warna. Boleh check di Instagram NF Fitness.

2 ulasan:

  1. haah.Nampak pun,dah tau kain jenis selesa di pakai. Kualiti kain yang digunakan tu

    BalasPadam
  2. Smart lah, harga pun berpatutan!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.