Cuci muka dan rawatan rambut di MBH MediaSpa !

by - April 13, 2018

Stress ? Heee.. tak cukup tidur ? Muka berminyak ? Rambut bermasalah ? Takda masa untuk diri sendiri ? Haishh... jangan la macam tu ! Kerja , kerja gak. Muka mau jaga ! Rambut tu mahkota kitaa... terutamanya wanita ! Jangan sampai dah mula gugur baru kelam kabut nak jaga rambut atau muka dah mengerutu , baru nak kembalikan kejelitaan wajah tu... Huhuh...

Buat macam aku. Walaupun takda masa, tapi dalam sebulan dapat curi sehari je dah cukup. Tak lama pun. Boleh cuba ke MBH Media Spa. Aku dah buat dah. Untuk muka , aku buat MBH Signature Facial atau Rawatan Wajah Tradisional yang mana melibat kan rawatan pembersihan, pengewapan , pengekstrakan melalui penggunaan face mask. 

Ketika dipakaikan face mask ni laa , aku tidur nyenyak. Sampaikan aku ingat berjam jam lamanya ! Maklumlah , sebelum di urut urut mukaa.. terus hilang stress ! 


Rawatan ini bertujuan untuk membersihkan kulit secara mendalam dan mensasarkan masalah masalah kulit seperti jerawat , dehidrasi dan garis garis halus. MBH Signature Facial ni adalah rawatan paling awal di MBH Medispa. Memang bagus laa bagi mereka yang ada masalah muka. Jangan risau , ada pelbagai lagi rawatan muka kat MBH MediaSpa.

Kemudian , di Bangi aku cuba rawatan rambut lak. Yang ni lebih pada sihatkan rambut. Maklumlah , dengan faktor pemakanan serta tekanan hidup kita ni , rambut mudah tidak sihat. Bila tak sihat , siap laa ! Gugur sehelai demi sehelai. Akhir gonjeng di bahagian atas ! Aduhhh.... 


Sekarang di MBH HairCare ada promosi sepanjang bulan April ni hingga ke bulan Mei ! Nah... kalau tak amik peluang untuk cuba, rugi laaa.. Bagi yang ada rambut bermasalah terutama kelemumur , keguguran , berminyak... dicadang dapatkan rawatan. Jangan biarkan. 


Untuk pertanyaan..  boleh je call mereka terus atau lawati Facebook mereka di :

You May Also Like

2 comments