Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 25 November 2012

Malaysia tewas . Singapura mengaum !

 

Satu tika dulu aaa .. aku tak leh terima Singapura guna pemain import .. Jadi Malaysia tewas , aku bengang giler !

Tapi dulu laaa .. Malam ni .. Bila aku tengok corak permainan pasukan negara pimpinan Rajagopal .. Aku kiciwaaaaa … kiciwaaaaa … tersangatlaaahh kiciwaaa .. Qhaliff sampai naik bosan tengok ! Dia tidur terus woooo ..

Tak leh nak tuding pada jurulatih jer.. Satu pasukan patut terima kekalahan ni .. Termasuk pengurusan hingga pihak tertinggi tu haaa .. Mana aci kan ?

3-0 di gelanggang sendiri tuuu .. Hehehehe .. Nak bagi apa lagi alasan ? Kalau takat bau ? Rasanya player Singapura confirm wangi wangi sebab perfume kat negara diorang murah dan bermutu tinggi lagi.. Maklumlah , orang kita kan bangga di shopping sanaaaa .. hehe .. Stendek la konon .. hehe ..

Tapi apa pun .. baguslah peminat yang membanjiri stadium tidak membaling botol ke dalam stadium . Kalau tak , pasti ramai rakyat Malaysia yang malu dan akan ugut tukar warganegara gitu .. sbb malu ?? Adehhh ..

Tak kisah laaaa .. Kita cuba lagi selagi ada duit dan ada nafas .. Dan tolonglah yer .. Kita bukan nak PIALA AFF ni jeeee … aiseyman !

15 komen :

PaPa Blogger berkata... [Reply to comment]

betul betul keciwa sgt... takpe, awal lagi.. tp masalahnya malaysia duk bawah la jawabnya

athirah radzi berkata... [Reply to comment]

abg ben betul!

@YUNID@TI berkata... [Reply to comment]

betul tu... kalo piala ni tak dapat piala lain pulak lah... kalau tahun ni tak dpat lain thun kita cuba lagi...

AQu Mad berkata... [Reply to comment]

just eksperimen wakaka..

afifudinsohaini berkata... [Reply to comment]

boleg je compete kalau main dengan strategi yang betul..
http://jeritpekik.blogspot.com

arnissa berkata... [Reply to comment]

kiciwa betol..

Norizwan berkata... [Reply to comment]

apa2 pun penyokong tetap setia pada Harimau Malaya..semua pemain pun tahu demi penyokong dan maruah mereka akan lebih berusaha....insyaAllah...

boni kacak berkata... [Reply to comment]

adeh.. lepas ni macam mana la keputusan yang bakal kita terima lagi ye?

Dayana Bahar berkata... [Reply to comment]

Dah agak dah... huhu

Ieta Mat Sa'ad berkata... [Reply to comment]

saje je nak meninggalkan jejak kat sini... http://ieta-myblog.blogspot.com maaf la ye sbb nyibuk kat cni....hehe

Delimasari berkata... [Reply to comment]

Raja oh Raja

Honey IsyQi berkata... [Reply to comment]

betul2 kuciwa abg ben... harap2 la dpt lepas grouping stage ni..riso gak klo tgk dgn prestasi dorang, bhgian tgh mcm tdo jer smlm..iskk2
Tp last year kalah terok gak dgn indon tuk plawanan 1st, tp ble jgk juara kan..hopefully same thing will happen..huhuhu

Ummimanje berkata... [Reply to comment]

Assalam..kak Ummi tak la minat sangat dgn bola ni...tapi ape pun ni baru experiment...tp kacewa sudah..

Alyn Adnan berkata... [Reply to comment]

Nampak sgt kelemahan diorg .. Skejap je tgok .. Smpy singapore jaringkn gol kedue trus tukar channel ..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

kecewa tapi syukur peminat Malaysia bukan sefanatik sampai nak rosakkan harta benda.. ;)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI