Nyaris mati di padang TOTAL FUTSAL ..

by - Sabtu, November 17, 2012

 

Penat ! Serius , aku sendiri hampir putus nafas akibat layan futsal !! Huhuh.. Takkan aku main futsal leh nak mati ?? Hurmmm … Hurmmm .. hurmm..

Sebelum aku g main futsal , aku g gym dulu. Kat situ saja aku rasa tenaga aku dah abis banyak .Tanpa rehat atau recover tenaga aku , aku terus g main futsal lak ..

Tak sangka la pulak aku kena main dulu sbb ada friendly match ngan team member aku. Aku yang baru 2 kali pegang bola tahun ni , selamba aja masuk ..

Main .. mmg boleh main .. Sebab aku mmg main bola dari kecik lagi .. hehehe .. Teror tu tak la tapi leh la sepak bola tu haa ..

Hehe .. Ni kenangan haaa .. Nak kata dapat trible tu ,idok ler .. tapi sampai gak la tahap leh dibanggakan oleh diri sendiri .. hehe ..

Ok , sambung .. Bila dah masuk main tu , lari lari lari .. sepak sepak sepak .. Terasa diri dah nak putus nafas sbb mmg takde tenaga ! Paksa diri gak !!

Member kat luar jerit dah ..

“ Sal nak pengsan dah woi ! Hahah .. “

Boleh lak bantai gelak ! Caitt .. Sebelum aku pitam dalam padang , baik aku tukar player .. Kena sedar diri ! Jangan paksa diri ! Kang dalam wad sorang diri haaa … hehe ..

Keluar dan terus g lepak kedai mamak dengan geng yang datang sekadar tayang muka ! Hahahah .. Pekena maggie ngan air 100 plus sambil bicara projek juta juta ..Hahaha ..

Geng lain terus main. Aku  malas dah .. Yang pasti , aku mmg penat giler sbb kul 1 ptg baru bgn tdo !! Tp bangun subuh gak la …

You May Also Like

6 comments

  1. jap lagi nak g pasar mlm ... huhu...

    http://www.mohamadasnawi.com/2012/11/kempen-blogger-help-for-gaza.html

    BalasPadam
  2. jap lagi nak g pasar mlm..huhu..

    http://www.mohamadasnawi.com/2012/11/kempen-blogger-help-for-gaza.html

    BalasPadam
  3. tak cam mane satu gambar bro..
    http://jeritpekik.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. ben mesti yg dok dpn belah kiri tu kn..

    BalasPadam
  5. adehhh terteleng2 tengkuk tgk kan gambo tu ....Incik Ben ni saja nak dera org la nih

    BalasPadam