Tempahan baju KELAB BLOGGER BEN ASHAARI 2012/2013

by - November 19, 2012

 

 

image

Ok .. ramai dah tanya … jadi aku keluarkan untuk tahun ni .. Design simple sbb tak nampak semak samun sangat ..  Ok , yang url blog di bahagian belakang tu , letak url blog korang sendiri ..

Bagi yang berminat .. baca bawah ni .. Terhad yer .. Sebarang pertanyaan , boleh email kat aku sendiri  ( benashaari@yahoo.com )atau Mr. Izzo ..

 

Butiran untuk tempahan

HARGA   :  RM30 termasuk kos penghantaran
WARNA  :  Putih , Hitam , Biru , Hijau , Purple , Merah , Oren ,   Biru dan Hijau Cair/muda
JENIS     :  Baju Lengan Pendek dan Baju Lengan Panjang
Untuk tempahan sila emailkan butiran berikut ke angah7736@gmail.com
Pastikan ada butiran berikut : 
1. url blog
2. alamat untuk post baju
3. no telefon (untuk pengesahan tempahan dan urusan pembayaran)
4. size (s -xxxl)
5. warna
6. jenis baju (lengan panjang/pendek)

 

Terhad.. Terima kasih ..

You May Also Like

53 comments

  1. abg ben .. emm, if abg ben x kesah .. pe kata abg ben tnjuk cth wrna2 plhn yg dberi .. bkn pe, kdg2 kita expect wrna gni .. tp rupanya gtu .. hu3 ..
    lg 1, standard cutting ke ni .. yela, setahu sy .. cutting perempuan dn lelaki len .. hehehehe .. sori~

    BalasPadam
  2. Dah send temoahan dkt email yg diberi.

    BalasPadam
  3. @Are_Rull tgk kat sini ... cutting laki permpuan sama je rasanya

    http://www.benashaari.com/2012/11/baju-kelab-blogger-ben-ashaari-201213.html

    BalasPadam
  4. yeah... me too.. sepantas kilat juga....

    BalasPadam
  5. bila tarikh tutup utk tempahan nih?

    BalasPadam
  6. abg ben, pink please.nape warnanya terlalu terhad ye

    BalasPadam
  7. wah.. terbaik bro.. kalau ada rezeki lebih ni, saya nak jugak la buat macam ni..hehehe

    BalasPadam
  8. bole tak design tu, bawahkan ? sbb kalau pakai tudung, tk nmpak ape da :(

    BalasPadam
  9. lajulaju order sebab takut habessss xnak ketinggalan dah... :)

    BalasPadam
  10. Order dah.. tunggu angah reply :)

    BalasPadam
  11. salam abg ben,
    kita dh email tau.. :)

    BalasPadam
  12. berminat nk jgak..dah send dekat email abg ben..

    BalasPadam
  13. da email detail ~ tgu reply, hope dpt la =)

    BalasPadam
  14. da email da ~ tgu reply, hope dpt la =)

    BalasPadam
  15. da email ~ tgu reply, hoep dapat la bju tu =)

    BalasPadam
  16. dah Email.. hope x lambat .. hehehe

    BalasPadam
  17. boleh order lg ke ni?
    macam dah lambat je.

    BalasPadam
  18. tunggu reply dan baru dapat num acc utk bank in yer?, harap2 dapat lah order kan..:)

    BalasPadam
  19. order dh .. tunggu di reply je emel tu .

    BalasPadam
  20. Dah send. Brpe lme tmphn ni siap, Ben?

    BalasPadam
  21. abang ben.. buat larh warna pink jugak.... :))

    BalasPadam
  22. hehehee..ayu dah send dah email....hehehe..tak sabarnyer nak pakai baju ni nanti...

    BalasPadam
  23. napa eh saya dh send email hri isnin hritu lgi , tpi xda apa2 reply pon ?

    BalasPadam
  24. napa eh saya dh send email hri isnin hritu lgi , tpi xda apa2 reply pon ?

    BalasPadam
  25. napa eh saya dh send email hri isnin hritu lgi , tpi xda apa2 reply pon ?

    BalasPadam
  26. napa eh saya dh send email tpi xda reply apa2 pon ?

    BalasPadam
  27. Dengan sukacitanya saya dah email! XD

    BalasPadam
  28. yang haritu saya cakap nak tempah kan, saya x jdi lh.. x jdi nk tempah..

    BalasPadam
  29. menariknya... sempat lagi ke nak order?

    BalasPadam
  30. harap masih sempat lagi untuk sy...

    BalasPadam
  31. Harap-harap masih sempat ..

    BalasPadam
  32. Assalam abg ben... ade lagi tak baju ni kalo nak tempah????

    BalasPadam
  33. Assalam abg ben... baju ni bole order lagi tak???? please reply !~ A.S.A.P.. nak sangat2 baju ni..

    BalasPadam
  34. Saya dh order n bayar..kenapa belum terima lagi..boleh Abg ben tlg chek kan?email sya Zulkiplijaranee@gmail.com

    BalasPadam
  35. kenapa tak dpt pon lg bju....

    BalasPadam
  36. kte pun baru tempah - udah hantar email pada angah - pembayaran camana erkkkk.....tulun

    BalasPadam
  37. En.Ben..pic untuk lengan panjang xde ker...

    BalasPadam