Oppa Putrajaya Style

 

Gaya Kengkang yang jadi ikutan dunia ! Hahahha .. Lawak tul laaa .. Menda menda gitu yang jadi ikutan dan kegilaan.. Nampak sangat kita dah takde citarasa hiburan ..

Bukanlah aku ni nak berfikiran kolot tapi entah dia pun cipta ‘tarian kuda sakit’ tu dengan tak sengaja dan gaya pun lebih pada mengarut tapi tup tup , MALATOP kooooo .. Siap dapat macam macam anugerah dan penghargaan .. Hahaha .. lawak ..

Semakin lama , semakin minda kita dilemahkan dengan hiburan hiburan sebegitu rupa hingga jadi lalai dan leka .. Tak caya ? Cuba jangan bagi anak anak kecil tengok tv hingga dia besar sekurangnya 10 tahun gitu .. Pastu bagi dia tengok tv .. Apa jadi ??

Seimbangkan .. Dunia , dunia gak kan ? Jangan sampai leka sangat hingga ada yang sanggup bergaduh demi hiburan .. Sanggup bergolok gadai demi hiburan .. Dan macam macam lagi SANGGUPnya .

Hurmm ..

9 ulasan:

  1. Sampai bilalah Demam gangnam nak habis ..

    BalasPadam
  2. boleh daat award n jadi artis ni satu hari nanti.. hahaaha

    BalasPadam
  3. wow...putrajaya style plak......:)

    BalasPadam
  4. Lepas tarian KENGKANG ni..kita tunggu pula tarian apa yg bakal menjadi ikutan.

    BalasPadam
  5. Fyi yg minat lagu ni mostly org yg tak minat kpop sebelum ni and to be honest PSY ialah musuh utama para kpoppers sekian

    BalasPadam
  6. Qhaliff forever comel geram tengok anak abg ben sorang nih! :D

    BalasPadam
  7. Qhaliff dah nak start bertatih tu.. Siap2lah ye daddynya.. Dah dapat kaki nanti taulah.. Hehehehe..

    BalasPadam
  8. Saya pun tak tau tang mana best tarian tu sampai demam gangnam style seluruh malaysia. tah apa apa.

    BalasPadam
  9. Pandai en. Ben buat kajian. Memang da...ada persamaannya... haha...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI