Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 20 November 2012

Sejurus mak dia pergi ..

 

Sebelum tidur .. Ni muka stendek laaa .. Ayu gitu haaaa .. Memang mengoda punyaaa … Saja wat cute supaya kita g cium dia pagi pagi haa ..

Bila dah mandi .. kasi makan … Haaa .. amik kauuu .. Dia dah segar ! Nak kasi dia tidur , ikutkan mmg mudah sangat laa .. Tapi bila dah cukup tidur , maka …

Tamo tdo dia walaupun mata dah merah ! Tu tanda dia mengantuk tapi paksa diri tamo tidur .. Huhu ..

Main , gurau … kasi dia ketawa puas puas .. Dalam kul 12 lebih baru nak tdooooo .. Huwaaa .. Tu time mak dia nak balik ! Time tu patut dia menyusu direct ! Aiyoooo.. Rugi laaaa ..

Dan sepanjang mak dia ada rumah , dia lenaaaaa tidur .. Aku harap dia jaga dalam kul 3 lebih gitu .. hehe .. Banyak kerja leh buat ..

Tapiiii .. Melesett jangkaaan aku ! Bila mak dia keluar je rumah untuk g kerjaaa , tiba tiba …

Dan skang , dok meleser ngan aku .. Nak ikut je mana aku g !! Hahahahha … Adoiii .. 7 bulan niiii !

12 komen :

Mrs Velentine berkata... [Reply to comment]

hehehehe...saja nak manjangan daddy..

athirah radzi berkata... [Reply to comment]

budak "dewasa ini" pandai.. macam2 ragam!!

Cik Eyqaleysha berkata... [Reply to comment]

nasib ler bla dh trjaga ..hehehe...
semangat adik qhalif... :)

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

Tu baru 7 bulan... masuk bulan ke 8,9... setahun.... hahaha jeng jeng jeng... Tungguuuuuuuuu

ieka farhana berkata... [Reply to comment]

Hahaha ksian kene buli tape kita tgok bila dia daa pandai itu ini konfem BA kene buli habis habisan kehkeh

THE LEKAT LEKIT STORY berkata... [Reply to comment]

bersedia utk fasa seterusnya.. lebih lasak, lebih bijak & lebih aktif. hahahahaha.. tp x pe sbb yg jaga parent dia sendiri maka kita mak bapak ni xde la nk rasa stress sgt dgn anak sndiri brbnding kalau bg org luar jaga. Risau jugak kalau jenis anak yg aktif & lasak.. bila pengasuh letih x dera fizikal pn.. dera mental ckp bkn2 pn sedih jugak kan?? bersyukurlah kita dpt besarkan anak sendiri.. kan BA?? wah... terlupa lak BA ni bapak si Qhalif bkn mak.. rasa mcm sembang ngan mak2 orang lak. hahahahaha

Syairah Hassan berkata... [Reply to comment]

hahaha..itu baru 7 bulan..nnti 8 or 9 bulan...siap nak panjat kite nih...kalo x dukung..selagi tu die duk nangis..huhuhuhu..muke ni mmg dah jdi mangsa cakaran die je..hehe

Misz Mieza berkata... [Reply to comment]

Kekekeke.. Anak daddy.. =)

cikji berkata... [Reply to comment]

Bila dia dpt kaki nnti. Lagi lasakkk. Bersedialah mental fizikal kihkih

boni kacak berkata... [Reply to comment]

hahahahaha. nampaknya memang dia nak buli daddy dia ni.hahahaha

LittLe Erynn's berkata... [Reply to comment]

asl..sori Mr Ben..just now i take it ur blog link to my blog..;-P..it;s ok kan?..i luv ur info..dat all.;-P

oyye_gibbous91 berkata... [Reply to comment]

baby lau da bsar~
mama n papanya pun kne lagi aktif,
lagi2 lau bby nie hyperaktf,,hehe

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI