Ekspo ibu , bayi dan kanak-kanak terbesar - BEN ASHAARI

Ekspo ibu , bayi dan kanak-kanak terbesar

 

Ahaaaa.. terpandang pulak papan iklan ni haaaa... Bulan dpn di PWTC .. Dr 18hb hingga 20hb Jan 2013.  

Menarik tu kan ? Bonus pon dpt dah .. Leh perabis segala duit yang ada .. Pastu tunggu bonus hujung tahun lak ..huhu ..

Kais pagi , makan la tuuu jugaak !!

Published with Blogger-droid v2.0.9

9 ulasan:

  1. anak dah masuk tadika dah tak boleh boros lagi shopping2 nie..kena jimat utk beli buku anak plak

    BalasPadam
  2. Mekasih bg info ni... akan sy terjah ekspo tu. Hehe...

    BalasPadam
  3. mane dpt gaji lg masa date tu a.ben oitt..huhu..

    BalasPadam
  4. lom ade baby lg..so nak terjah shopping utk sy je en.Ben..hehe

    BalasPadam
  5. assalam, kena pergi tu, mgkn ada sesuatu menarik yg boleh dibeli...tentu Qhaliff juga mahu sesuatu dari daddynya di ekspo itu.

    BalasPadam
  6. serik pegi baby expo kat pwtc tengah tahun hari tu....mengecewakan jer,brg xbyk pun.dah la buat kat hall 1 yang maha hujung,penat berjalan untuk ibu2 yang bawak perut then tengok expo nye xseberapa....

    BalasPadam
  7. Selalu nakpergi,tapi mesti tak.dapat pergi..hehehe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.