Budak berlagak !

Tak tahan tgk ! Plan nak pakai ari Sabtu ni tapi godaannya melanda diri ! Siap tag pon tamo buang tu .. muhahaha ..


Ok ke kasut Adidas ni ? Mmg sedap giler ! Harga pon sedap la kan .. hehe .. Dah test tadi suh member berlakon jadi anjing dan kejar aku.. mmg mcm Spalsh arr aku . Pe lagiii .. sambar laa 3 !!


Harap dpt jd duta Adidas lak pasni .. Baru dpt pelawaan utk duta Mothercare .. Rezeki baby.. InsyaAllah..


Published with Blogger-droid v2.0.4

20 ulasan:

  1. waaahhh ! sampai taknak tanggal tag uh . haha. boleh bagi pinjam?

    BalasPadam
  2. amboi abg ben... sayang benor sampai tag pun x cabut.. hihi.. ape-ape pun tahniah jadi duta mothercare tu..:)

    BalasPadam
  3. wah..untunglah..alhamdulilah.. :)

    BalasPadam
  4. tag pun tak tanggal lagi tu...adidas..of coz la sedap kalau pakai...:D

    BalasPadam
  5. amboih, excited semacam tuh .. :D

    BalasPadam
  6. jg jugak beli kasut hehe..smart la ;)

    BalasPadam
  7. Org kata lah, kalau tak cabut tag, kalau tetiba kasut rosak leh tukar baru...ala2 warranty lah...hehe

    BalasPadam
  8. excited smpai tag pon xmo tanggal. hikhik :DD **memang berlagak sguh la!

    Btw, syukur alhamdulillah.. Congrats abg ben sbb jd duta mothercare 2 ^^

    BalasPadam
  9. wahh..come..
    jom join teka teki abg ben..
    http://zaieydaa.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-main-teka-teki-bersama-cik.html

    BalasPadam
  10. ko suka warna oren ya beb..

    tapi mmg sesuai u ko.. cantik

    BalasPadam
  11. wah!! tag xtanggal.. kalau curik pon boley mengaku sendiri beli.. hekhek

    BalasPadam
  12. allhamdullilah rzki baby..

    tag xbuang?hahah sungguh bergaya.hihihi

    BalasPadam
  13. BAca entry sebelum ni macam kasut kaler merah.. hari ini dah jadi kaler oren,, berapa pasang beli eik...

    Tahniah dapat jadi duta...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009