Marion dan SM Nasaruddin– pasangan bahagia.

 

image

Alhamdulillah .. terpampang di wajah mereka lebih lebih lagi  mereka baru dapat baby girl , Leia Rose Caunter SM Nasaruddin pada 16 Disember lalu.

image

Harap perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat ..

5 ulasan:

  1. wah..ramping gitu, walaupun dah bersalin..

    amin..moga kekal bahagia..utk abg ben jg :)

    BalasPadam
  2. sama cantik , sama ensem..... >_<

    BalasPadam
  3. untuk abang ben selamat mendapat cahaya mata yang comel yer nnti :)

    BalasPadam
  4. tak penah nampak lg gambar anak diorg...tak publish kt umum kot ye..

    BalasPadam
  5. lg manis kalau sepasang pakai baju melayu dan baju kurung..ni pakai dah mcm nak pergi majlis2 anugerah pulak hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.