Cerita seks ku dengan mak nyah ..

 

image

Adoi .. Bulan Ramadhan yang mulia ni pon masih lagi ada yang tak reti nak menghayatinya eh ? Boleh pulak nak cari menda menda gini .. Alahaiii ..

Tapi tak hairan la.. Dalam 999 semalam pon ada memaparkan lelaki muslim kantoi kat tempat urut atau spa tu haaa.. Ramadhan tak bererti cuti bagi lelaki yang tak reti dosa pahala..  hurmm ..

Berbalik pada carian google kat atas tu , aku cuma salute hari pertama Ramadhan jer .. Carian top adalah waktu berbuka puasa .. hehe.. Pastu muncul semula cerita seks ni haaa .. Mana mai cerita seks kat blog aku ni pon aku tak tau aihh ..

Boleh dia cari ngan mak nyah ??? Hahaha .. Takde selera aku .. Tapi ada lelaki selera lebih lagi kalau dia mekap tebal tebal .. Pernah ada sorang kawan aku cerita yang ada sorang maknyah tu sebijik Siti Nurhaliza.. Adoiiiii..

Nafsu , lembu kasi pakai skirt pon nampak cam JLO ..

6 ulasan:

  1. manusia akhir zaman..ada perempuan nak lelaki..ada lelaki nak perempuan

    BalasPadam
  2. raya pun xleh thn nafsu.xmenahan nak dgn maknyah..wkakakaa

    BalasPadam
  3. Assalam, tak ada kerja lain kah nak google tu... kesianlah kat wanita diluar sana wahai lelaki... apasallah minat kat lelaki juga... manusia akhir zaman banyak dugaannya...

    BalasPadam
  4. Gulllrrppp.. ada juga yang suka ngan lelaki??? meremang bulu tengkuk ni

    BalasPadam
  5. mereka cuma menghormati Ramadan yang erptama jer ke... apa nak jadi ni.. dah tak kenal dengan dosa pahala ker..
    lagi teruk bila ada pulak nafsu dengan kaum sejenis ni..a duiiiii

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.