Satu lagi penghormatan buat aku …

 

2012-08-14_23-56-09-1

Aku terima satu email semalam dari sebuah agensi. Korang leh baca la dlm gambar kat atas ni haa ..

Hurm.. Aku takde masalah nak menolong pon sebenarnya. Maklumlah , buat kebajikan melalui blog .. Pahala tu .. Yelah , sementara ada orang baca blog aku ni , apa salahnya aku amik kesempatan untuk terima pelawaan mereka kan ?

Segalanya masih dalam perbincangan . Aku dah terima cuma bentuk ‘pertolongan’ yang diminta tu je aku belum clear lagi .. Nak buat meeting dulu katanya. Kalau ok, ok la .. Tak ok , aku ok jer . Takde masalah pon bagi aku.. Mintak tolong , aku tolong .. kan ?

Sekadar termampu ..

9 ulasan:

  1. wahhhh ^^ hehehe.. yuyu pun dapat abang benggg ^^

    BalasPadam
  2. ben memang senang nak menolong orang...
    moga Allah jua akan menolong memudahkan urusan Ben sekeluarga :)

    BalasPadam
  3. moga diberkati.. syukur
    all the best ben

    BalasPadam
  4. OKje pun tumpang 'OK jer....' he...he...

    BalasPadam
  5. satu lagi penghormatan buat Abg Ben.. (^_^)

    BalasPadam
  6. baguz2... selagi terdaya ni la nak tolong org pun...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.