Dan , Qhaliff bakal bergelar Along ..

 

Alhamdulillah .. tp lom gi confirm dgn doktor lagi ni .. Nanti baru gi .. Tak tau berapa minggu dah ..

Doakan agar segalanya dipermudahkan .. Terima kasih ..

Pergh... Kena ulang entri lama ni .. huhu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

70 ulasan:

  1. Tahniah bro...tahniah qhaliff sb naik pangkat..cukup setahun terus jadi along..be a good boy ye

    BalasPadam
  2. wahh , seronok la qhaliff cmtu

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. Congrats ben's family;)

    BalasPadam
  4. wahhhh !! tahniah in advance :)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah.. Congrats ben's family;)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah...tahniah yer ben dan wife.
    Semoga melimpah ruah lagi rezeki qhaliff dan bakal adik tu nnt.

    BalasPadam
  7. tahniah abang ben... moga 2 dipermudahkan.. amin..

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah...Tahniah abg ben. :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah...Tahniah abg ben. :)

    BalasPadam
  10. makin meriah laaa blog ben ni nanti...hehe

    BalasPadam
  11. alhamdulillah..tahniah untuk Qhaliff sekeluarga....lepas ni Qhaliff kena lebih banyak berdikari ok..

    BalasPadam
  12. Perghh, power la abg ben! hehe..apapun, tahniah, dn smoga segalanya dipermudahkan.. ;)

    BalasPadam
  13. Alhmdulillah... Semoga selamat dan dprmudahkan sgalanya.

    BalasPadam
  14. tahniah encik ben dan isteri.. yeay

    BalasPadam
  15. Waaahhh tahniaahh Ben dan Zila...eloklah tu, rezeki Allah untuk kalian...kami Geng Sudu Garfu tumpang gembira...meriah lg lah rumah tangga kalian, dan Qhaliff pun ada la kawan nak gusti nnt...ahaks! Kalau gegirl, jgn la kasi gusti eh..

    BalasPadam
  16. alhamdulillah, Allah maha kaya, congrates utk Ben n Azila.

    BalasPadam
  17. alhamdulillah, Allah maha kaya, congrates utk Ben n Azila.

    BalasPadam
  18. Wahh.. tahniah cik la..!!
    Tahniah bro!
    Tahniah qhaliff..!!
    hadiah birthday paling best tu, seorg adik ;-)

    BalasPadam
  19. power ko Ben...Qhaliff dah cukup setahun...rezeki nie....

    BalasPadam
  20. tahniah abg ben & isteri serta along Qhaliff hehehehe..mudah2an dipermudahkan segalanya... :)

    BalasPadam
  21. alamak..belum sempat nk bca story qhalif smpai bsar dah ada junior..heheh..
    tahniah abg ben.. :)

    BalasPadam
  22. tahniah abg ben! (^_^). InsyaAllah takda masalah. Sekarang ni walaupun czer dalam setahun pun masih boleh preggy...asalkan luka bedah dah ok. Tahniah Qhaliff dan mama Qhaliff hehe.

    BalasPadam
  23. Tahniah abg ben, Ye ye qhaliff dpt adik.. Syoknya kita :)

    BalasPadam
  24. semoga dipermudahkan segalanya..amin..doakan saya pula moga dikurniakan anak bro :)

    BalasPadam
  25. Tahniahhhhhh... Kan akk dah agak dah kompom berisi almaklumlah dah 4kali pengalaman hehe.. Qhaliff akan js abang long le tak lama lagi.. Jangan buli adik tau hahaha

    BalasPadam
  26. alhamdulillah.. doa2kn leez jugak, ye..! ;)

    BalasPadam
  27. Wahhh. . Tahniah abg ben. Qhaliff nak jd abg dah. :-)

    BalasPadam
  28. Tahniah. Qaliff naik pangkat..

    BalasPadam
  29. tahniah ben n zla.

    wah qhaliff leh tiak abang long

    BalasPadam
  30. tahniah Ben , agak2 serentak dengan saya ni nanti .. lebih kurang je timming nyaa

    BalasPadam
  31. tahniah abang ben... xlama lagi nak dapat orang baru... =)

    yeaahh qhaliff nak jadi along dah... nak dapat adik.. =)

    BalasPadam
  32. Tahniah. Seronok lah qhaliff ada kawan nanti.

    BalasPadam
  33. alhamdulillah syukur..mmg betul tu hadiah qhaliff ^^

    lps ni lagi meriahlah blog bro BA..mesti semua x sbr tgu next baby girl/boy ke....

    BalasPadam
  34. Tahniah abg ben...rezeki dr Allah. Semoga semuanya dlm rahmat Allah sentiasa.

    BalasPadam
  35. Alhamdulilah...tahniah abg ben. Rezeki dr Allah...semoga semua dlm rahmat Allah sentiasa

    BalasPadam
  36. tu tandannya abg ben dan isteri subur hehehehe... TAHNIAH... :)

    BalasPadam
  37. weeeee wit..
    tahniah...

    BalasPadam
  38. Alhamdulillah, Tahniah Ben dan Zila...tahniah juga buat abang Long Qhaliff...alahaiiiiii rasa gembira dan terharu sangat ni...moga di permudahkan segalanya...Aamiin..

    BalasPadam
  39. wah!! tahniah abang Ben.. qhaliff dah naik pangkat dah.. hai abang Long! :)

    BalasPadam
  40. Alhamdulillah..mmg compem betul la ade tu..Tahniah yer

    BalasPadam
  41. sama mcm saya dulu, nk dapat yg 1st punya laa susah bila dh dapat selang sethn pulak. tahniah yee. qhaliff ada geng nak buli daddy nnt.

    BalasPadam
  42. Tahniah En.Ben...
    Bertambah besar family En.Ben..
    Semoga selamat semuanya...

    BalasPadam
  43. Alhamdulillah.. Congrats Ben...sronok Qhalif dh jadi along..

    BalasPadam
  44. Tahniah ben, wife.. dan along qhaliff jugak

    BalasPadam
  45. alhamdulillah... excited nye dapat tahu nie...tahniah abam ben and along qaliff...

    BalasPadam
  46. Alhamdulillah, kalau dah Allah nak bagi rezeki.. hehe seronok qhaliff lepas ni berteman.. hehe larat tak nak jaga 2 org anak lak pasni abg ben ??

    BalasPadam
  47. alhamdulillah...tahniah a.ben dan istri...i'm happy for you...tahniah jugak qaliff..xlama lagi jadi abang...

    BalasPadam
  48. Tahniah abg ben..bertambah lagi ahli keluarga.. ;p

    BalasPadam
  49. Tahniah! Qhaliff dh sebaya dgn ank sy naurah. Iallah next one coming pn sebaya

    BalasPadam
  50. Tahniah! Qhaliff dh sebaya dgn ank sy naurah. Iallah next one coming pn sebaya

    BalasPadam
  51. wah.. tahniah buat BA dan wife.. ;)

    BalasPadam
  52. tahniah abg ben..semoga semuanya selamat :)

    BalasPadam
  53. Alhamdulillah... Tahniah! Semoga dipermudahlan segalanya.. Amin

    BalasPadam
  54. Alhamdulillah...Tahniah Daddy Ben. Qhaliff nak jadi abg dah :-)

    BalasPadam
  55. tahniah! waaa..cpt je qhaliff jadi abg long

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.